ČEZ Jizerská 50 bude za rok, přihlásit se lze už nyní

13.05.2019 10:39

Tradiční sportovní akce regionu, lyžařský závod ČEZ Jizerská 50, se uskuteční téměř až za rok. Již nyní je ale možné se na závod registrovat za nejnižší ceny.

ČEZ Jizerská 50 bude za rok, přihlásit se lze už nyní
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

ČEZ Jizerská 50, která se každoročně koná jako Memoriál Expedice Peru 1970, se v okolí jizerskohorského Bedřichova bude odehrávat od 7. do 9. února 2020. Již po třiapadesáté.

„Už nyní je téměř jisté, že se při registracích do dalšího ročníku přehoupne celkový počet všech účastníků přes dvě stě tisíc, což bude v českém sportu skutečný unikát,“ uvedl za pořadatele Richard Valoušek.

Pořadatelé chystají závody pro všechny výkonnostní kategorie. Program odstartuje v pátek dětskými závody Mini Jizerské Pojišťovny VZP. Následovat budou závody Volkswagen Bedřichovská 30 volnou technikou a Nyč sport sprint. První závodní den nebude chybět přehlídka historických lyžníků a slavnostní zahájení s ohňostrojem a uctěním památky padlých horolezců z Expedice Peru 1970.

Druhý den, v sobotu, se uskuteční Hervis Jizerská 25 klasickou technikou a také závod firemních štafet. Na úplné začátečníky čeká desetikilometrový okruh klasicky pod patronací České televize, který má také rodinnou variantu. V sobotu večer se účastníci Jizerské 50 mohou těšit na ČEZ Energy Fest za účasti známé kapely, který se bude konat v Liberci. Vrcholem celé akce bude tradiční padesátikilometrový závod v neděli 9. února.

Startovné na ČEZ Jizerskou 50 lze nyní pořídit za 1..600 korun, na Volkswagen Bedřichovskou 30 za 1.100 a na Hervis Jizerskou 25 za 1..300 korun. Na ČT Jizerskou 10 činí individuální cena 600 a rodinná 1.200 korun, na Nyč sport sprint 300 a na Mini Jizerskou Pojišťovny VZP 250 korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

13:04 Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy b…