ČEZ: Kalamitní stav nadále trvá ve všech osmi krajích

30.10.2017 8:09

Během večera a noci se nám podařilo odstranit další poruchy na vedeních vysokého a nízkého napětí. V současné době je bez elektřiny na 120 tisíc odběratelů (včera k deváté večerní to bylo 250 tisíc odběratelů) na celém zásobovacím území ČEZ Distribuce.

ČEZ: Kalamitní stav nadále trvá ve všech osmi krajích
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Počasí se umoudřilo a i díky tomu se nám daří poruchy opravovat, nové nepřibývají. V současné době dispečink ČEZ Distribuce eviduje na svém distribučním území přes 300 poruch na vedeních vysokého napětí, další pak na napětí nízkém.

Bez napětí zůstává v současné době 3500 tisíce trafostanic. Nejvíce poruch k opravení je stále na Děčínsku, Havlíčkobrodsku, Českolipsku, Benešovsku, Jičínsku a Chrudimsku.

V terénu máme stále poruchové čety a pracují na obnovení dodávek. Kalamitní stav i nadále trvá ve všech osmi krajích, předpokládáme, že budeme během dne postupně kalamitní stav rušit tak, jak se nám bude dařit odstraňovat poruchy a připojovat odběratele zpět k distribuční soustavě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Policista roku 2023

11:44 Policie ČR: Policista roku 2023

V průběhu dnešního večera proběhl na Pražském hradě již 24. ročník prestižní ankety POLICISTA ROKU. …