ČEZ: Modře bude svítit i budova malé vodní elektrárny v centru Hradce Králové

01.04.2020 14:21

Skupina ČEZ se i letos připojí k osvětové kampani „Česko svítí modře“, která má zvýšit povědomí veřejnosti o problematice autismu.

ČEZ: Modře bude svítit i budova malé vodní elektrárny v centru Hradce Králové
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Své provozy či administrativní budovy napříč celou republikou proto v noci z 2. na 3. dubna rozsvítí modře. Modrá je totiž symbolem komunikace – jedné ze tří oblastí, které jsou pro osoby s autismem problematické a pro vzájemné porozumění zcela zásadní.

Na východě Čech se modře rozzáří budova malé vodní elektrárny Hučák v centru Hradce Králové.  Do modré se zahalí po setmění.

Projekt „Česko svítí modře“ je součástí celosvětové kampaně, neboť 2. duben je světovým dnem zvýšení povědomí o autismu.

V tento den se lidé na celém světě zapojují do osvětové kampaně Light it up blue, u nás s názvem Česko svítí modře, kterou iniciuje platforma Naděje pro autismus. Každým rokem se do ní zapojují firmy, podniky a veřejné instituce, které modře nasvítí své budovy, i jednotlivci, kteří se oblečou do modrého.

Více najde také ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…