ČEZ: Nejvyšší vánoční strom na severu zářil po dvě noci v trmické teplárně

02.12.2019 16:14

Neobvyklý pohled čekal motoristy, kteří projížděli o prvním adventním víkendu kolem Teplárny Trmice. Energetici totiž na jeden z objektů odsíření promítali ze soboty na neděli a z neděle na pondělí nazdobený obří vánoční strom.

ČEZ: Nejvyšší vánoční strom na severu zářil po dvě noci v trmické teplárně
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Teplárna byla přitom jedním ze tří výrobních provozů Skupiny ČEZ, které byly takto svátečně osvětleny. Kromě videomappingu pro potěchu oka nejen motoristů jedoucích na severu po dálnici D8 I/13 nebo kolem jaderných elektráren Temelín a Dukovany se po celé České republice rozzářily v řadě měst a obcí nazdobené jehličnany, na jejichž nasvícení přispěla samosprávám Skupina ČEZ v rámci své vánoční kampaně „Rozsvítili jsme vánoční stromy po celé zemi.“

Světýlka na stromech se s podporou ČEZ rozsvítila ve více než 230 městech a obcích. Konkrétně v severních Čechách to bylo na 24 místech jak v Ústeckém, tak i Libereckém kraji.  „Adventní setkání u vánočního stromu, kdy si sousedé mohou užít slavnostní atmosféru, pobavit se, popřát si hezké svátky zapadá do naší strategie udržitelného rozvoje – Být dobrým partnerem a sousedem měst a obcí, kde podnikáme. Zároveň chceme poděkovat všem zákazníkům, kteří nám zachovávají přízeň,“ říká Michaela Ziková, ředitelka Nadace ČEZ.

Jak dodala, videoprojekce i reálné rozsvícení stromků doplňují ještě dvě adventní soutěže. Pro zákazníky a fanoušky je na Facebooku Skupina ČEZ připravena na každý den jedna soutěžní otázka, případně tipovačka či nějaký úkol, a to až do 15. prosince. Každý den je přitom vyhlášen jeden vítěz, který získá poukaz na vánoční strom v hodnotě 1 000 Kč a vánoční světýlka k tomu. Více na ZDE.

„Na své si přijdou i příznivci Nadace ČEZ, zejména aplikace EPP - Pomáhej pohybem, pro něž 1. prosince odstartovala již oblíbená série soutěží. Jak její jednoduchý název – Adventní kalendář napovídá, poběží až do Štědrého dne.  Zájemci si už popáté mohou zasoutěžit o zajímavé sportovní suvenýry, které jako ceny věnovali například Barbora Strýcová či Jaromír Jágr,“ poznamenala Michaela Ziková s tím, že soutěžit lze ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…