ČEZ: Nejvyšší vánoční strom na severu zářil po dvě noci v trmické teplárně

02.12.2019 16:14

Neobvyklý pohled čekal motoristy, kteří projížděli o prvním adventním víkendu kolem Teplárny Trmice. Energetici totiž na jeden z objektů odsíření promítali ze soboty na neděli a z neděle na pondělí nazdobený obří vánoční strom.

ČEZ: Nejvyšší vánoční strom na severu zářil po dvě noci v trmické teplárně
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Teplárna byla přitom jedním ze tří výrobních provozů Skupiny ČEZ, které byly takto svátečně osvětleny. Kromě videomappingu pro potěchu oka nejen motoristů jedoucích na severu po dálnici D8 I/13 nebo kolem jaderných elektráren Temelín a Dukovany se po celé České republice rozzářily v řadě měst a obcí nazdobené jehličnany, na jejichž nasvícení přispěla samosprávám Skupina ČEZ v rámci své vánoční kampaně „Rozsvítili jsme vánoční stromy po celé zemi.“

Světýlka na stromech se s podporou ČEZ rozsvítila ve více než 230 městech a obcích. Konkrétně v severních Čechách to bylo na 24 místech jak v Ústeckém, tak i Libereckém kraji.  „Adventní setkání u vánočního stromu, kdy si sousedé mohou užít slavnostní atmosféru, pobavit se, popřát si hezké svátky zapadá do naší strategie udržitelného rozvoje – Být dobrým partnerem a sousedem měst a obcí, kde podnikáme. Zároveň chceme poděkovat všem zákazníkům, kteří nám zachovávají přízeň,“ říká Michaela Ziková, ředitelka Nadace ČEZ.

Jak dodala, videoprojekce i reálné rozsvícení stromků doplňují ještě dvě adventní soutěže. Pro zákazníky a fanoušky je na Facebooku Skupina ČEZ připravena na každý den jedna soutěžní otázka, případně tipovačka či nějaký úkol, a to až do 15. prosince. Každý den je přitom vyhlášen jeden vítěz, který získá poukaz na vánoční strom v hodnotě 1 000 Kč a vánoční světýlka k tomu. Více na ZDE.

„Na své si přijdou i příznivci Nadace ČEZ, zejména aplikace EPP - Pomáhej pohybem, pro něž 1. prosince odstartovala již oblíbená série soutěží. Jak její jednoduchý název – Adventní kalendář napovídá, poběží až do Štědrého dne.  Zájemci si už popáté mohou zasoutěžit o zajímavé sportovní suvenýry, které jako ceny věnovali například Barbora Strýcová či Jaromír Jágr,“ poznamenala Michaela Ziková s tím, že soutěžit lze ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ Prodej sníží ceny 1,7 milionu zákazníků na dobu neurčitou u elektřiny i plynu

7:44 ČEZ Prodej sníží ceny 1,7 milionu zákazníků na dobu neurčitou u elektřiny i plynu

Zákazníky ČEZ Prodej teď čekají samé příjemné zprávy. Již za pár týdnů se jim sníží ceny plynu a pak…