ČEZ: Ostrava - Zákaznické centrum na Nádražní v novém

25.02.2022 22:33 | Tisková zpráva

Ostravské Zákaznické centrum ČEZ, které už dvě desetiletí sídlí na Nádražní ulici, se přestěhovalo. Sice jen z patra do přízemí, ale i to byla dobrá příležitost pro modernizaci, aby se lidé v nových prostorách cítili dobře. Klienti si mohou při čekání dát zdarma pohár vody, šálek kávy, prohlédnout si, jak vypadá fotovoltaický panel nebo se připojit k Wi-Fi.

ČEZ: Ostrava - Zákaznické centrum na Nádražní v novém
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

„Zákaznické centrum je nyní modernější, s přímým vstupem z ulice a s pohodlnou čekací zónou pro klienty. Deset konzultantů v nových prostorách obslouží až 3 500 zákazníků měsíčně,“ uvádí Slavěna Summerfield, manažerka odboru Zákaznická centra.

V nových prostorách mohou lidé vyřešit smlouvy na odběr elektřiny a plynu nebo si nechat poradit, jak řešit platbu zvýšených záloh nebo ročního vyúčtování. Zákaznické centrum je otevřené od pondělí do čtvrtka od 8:00 do 17:00, v pátek od 8:00 do 16:00. Schůzku je možné si předem rezervovat on-line na konkrétní dobu.

Areál na Nádražní 32 je posledním zákaznickým centrem ČEZ v Moravskoslezském kraji, které prošlo modernizací. Ta už dříve proběhla v Opavě, Novém Jičíně, Frýdku-Místku a Karviné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blíží se zahájení elektrifikace autobusové linky č. 137, DPP hledá jejího zhotovitele

16:08 Blíží se zahájení elektrifikace autobusové linky č. 137, DPP hledá jejího zhotovitele

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) dnes vypsal veřejnou zakázku na zhotovitele elektrifikace autobus…