ČEZ Prodej snižuje cenu fotovoltaiky s baterií o 100 000 korun

06.10.2023 14:49 | Tisková zpráva

ČEZ Prodej snižuje ceny fotovoltaiky s bateriovým systémem o 75 až 100 tisíc korun. Domácnost, která využije dotaci v kombinaci s aktuální slevou, tak uspoří 45 % nákladů na pořízení systému. Tato speciální sleva platí do konce října. ČEZ Prodej navíc při podpisu smlouvy od zákazníků vyybírá jen 10% zálohu a zařízení instaluje do tří měsíců.

ČEZ Prodej snižuje cenu fotovoltaiky s baterií o 100 000 korun
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Pro domácnosti, které chtějí zahájit rok 2024 s novou fotovoltaikou na střeše, připravila společnost ČEZ Prodej podzimní akční nabídku platnou do 31. října se slevou 75 až 100 tisíc korun podle typu pořízeného bateriového úložiště. Fotovoltaiky kombinuje ČEZ Prodej s bateriovým systémem Battery Box, který se vyvíjí i vyrábí v České republice a má veškeré ovládání včetně aplikace v uživatelsky příjemné češtině.

„Jsme rádi, že zákazníci mají o fotovoltaické elektrárny stále velký zájem. Investice do tohoto úsporného opatření rozhodně dává smysl a je čím dál dostupnější. Pokud zákazníci zkombinují při investici do fotovoltaiky s baterií naši slevu s maximální výší státní podpory z Nové zelené úsporám, uspoří oproti celkové ceně v průměru 45 procent. Máme všechny komponenty skladem a připravený tým vlastních odborníků pro instalace a revize, můžeme tedy při součinnosti zákazníka garantovat instalaci do tří měsíců. Domácnosti, které akční nabídku využijí, tak mohou začít od Nového roku významně šetřit,“ říká Petr Ouška z ČEZ Prodej.

Anketa

Dopadly slovenské volby dobře?

95%
hlasovalo: 36091 lidí

Na Battery Box Queen, který je novinkou roku 2023, poskytuje ČEZ Prodej slevu ve výši 75 000 korun, na model Battery Box Home pak slevu 100 000 korun. Při volbě ideálního bateriového řešení pro každého konkrétního klienta hrají důležitou rozhodovací roli mimo jiné výkon domácí fotovoltaické elektrárny, možnosti umístění baterie a také celková spotřeba domácnosti. S tvorbou nabídky na míru každého zákazníka pomáhá obchodním zástupcům nová aplikace. Díky propojení s kompletním produktovým katalogem může zákazník se zástupcem ČEZ Prodej poskládat nejvhodnější řešení přímo na místě během několika minut a rovnou elektronicky podepsat smlouvu. Digitalizace tak proces urychluje o několik dní.

Zákazník při podpisu smlouvy na dodání fotovoltaiky skládá jen 10% zálohu z celkové částky. Neposílá tak velké objemy peněz dopředu, ale investici má rozloženou v několika krocích, jasně určených ve smlouvě. Další splátky následují až poté, co ČEZ Prodej zajistí připojení do distribuční sítě a stanoví termín montáže. Samozřejmostí jsou dlouhodobé záruky na komponenty i kvalitu práce.

ČEZ Prodej v loňském roce nainstaloval českým domácnostem přes 4100 střešních fotovoltaik. Celkem již má na kontě přes 13 000 instalací, což jej řadí mezi největší hráče na trhu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Infocentrum JE Dukovany zve na speciální zábavně naučný dětský program „Po stopách elektřiny“

19:19 ČEZ: Infocentrum JE Dukovany zve na speciální zábavně naučný dětský program „Po stopách elektřiny“

Energetici na sobotu 4. května připravili pro malé návštěvníky speciální program zaměřený na výrobu …