ČEZ: Svátek matek oslavily ženy v Jaderné elektrárně Dukovany

16.05.2023 18:46 | Komerční článek

Starostky, místostarostky, ředitelky škol, školek či třeba neziskových organizací se setkaly v rámci Dne matek v Jaderné elektrárně Dukovany. Kromě samotné oslavy Dne matek se setkaly s vedením elektrárny a novinkami v oblasti jaderné energetiky.

ČEZ: Svátek matek oslavily ženy v Jaderné elektrárně Dukovany
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Nejen gratulace, ale i informace o provozu a představení zajímavých nových projektů čekalo ženy z okolí Dukovan z úst ředitele elektrárny Romana Havlína. O nových blocích a veškerých souvislostech se víc dozvěděly Petra Závodského, generální ředitel JE Dukovany II. Samy se potom podělily i o novinky z regionu, kdy podle svých slov v řadě případů jen těžko oddělují náročný profesní život od soukromého.

„Na tradiční setkání u příležitosti Dne matek v elektrárně Dukovany se vždy těším. Strávila jsem tady příjemné dopoledne se ženami, které zažívají podobné situace ve stejné profesi. Vzájemně si popovídáme, povzbudíme. Děkuji za tuto milou akci i dlouhodobé partnerství elektrárny s okolními obcemi,“ řekla předsedkyně Ekoregionu 5 a starostka obce Rešice Petra Jílková.

Práci žen ve vedoucích pozicích státní správy, samosprávy i soukromého sektoru ocenil po setkání i ředitel jaderné elektrárny „Dovolte mi poděkovat za vaši práci nejen pro rodinu, ale také pro samosprávu a okolí, kde působíte. Ženy ve vedoucích pozicích jsou velmi důležité, což si uvědomuje i právě v oblasti jaderné energetiky,“  doplnil Roman Havlín.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…