ČEZ: Vyhlášení stavu nouze pro oblast dodávek elektřiny ve čtyřech okresech

04.06.2013 15:23

ČEZ Distribuce vyhlásila dnes od 14,00 hodin do odvolání stav nouze ve čtyřech okresech. Jde o okres Mělník ve Středočeském kraji a okresy Litoměřice, Ústí nad Labem a Děčín v Ústeckém kraji

ČEZ: Vyhlášení stavu nouze pro oblast dodávek elektřiny ve čtyřech okresech
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Stav nouze je vyhlášen na základě vývoje situace a vývoje prognózy rozsahu povodní a s ohledem na rozsah zaplavování částí zařízení distribuční soustavy a nezbytného vypínání částí distribuční soustavy v zaplavených územích z bezpečnostních důvodů.

Žádáme všechny odběratele elektřiny na území těchto okresů, aby s ohledem na výše uvedené skutečnosti respektovali omezení dodávky elektřiny a pokyny společnosti ČEZ Distribuce, a.s., směřující k zamezení vzniku dalších škod. Cílem zaměstnanců společnosti ČEZ Distribuce, a.s., je dodávku elektřiny omezovat jen v nezbytném rozsahu, který odvrátí nebezpečí bezprostředního ohrožení života, zdraví a majetku osob a umožní likvidaci tohoto stavu. Obnovení dodávky elektřiny bude zajišťováno bezprostředně po té, co to umožní technický stav postižených částí zařízení distribuční soustavy a dále i stav zařízení a vnitřní instalace jednotlivých odpojených objektů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČEZ

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…