ČEZ a Česká Pošta rozšiřují strategické partnerství. Další pobočky se otevírají v sedmi městech

03.03.2022 9:02 | Tisková zpráva

Největší dodavatel energií v Česku ČEZ Prodej a Česká Pošta, vlastnící nejrozsáhlejší pobočkovou síť, rozšiřují strategickou spolupráci. Po prvních 15 pobočkách ČEZ Prodej na pracovištích České Pošty se nyní otevírá dalších sedm. Jde o pobočky v Berouně, Hlinsku v Čechách, Jindřichově Hradci, Lounech, Písku, Říčanech u Prahy a Strakonicích. Zákazníci si mohou na těchto pobočkách vyřídit veškeré své požadavky týkající se energií, včetně například odchodu z režimu dodavatele poslední instance (DPI). Obě společnosti se dohodly, že do konce letošního roku budou přepážky ČEZ Prodej dostupné na 73 pobočkách České pošty po celé republice.

ČEZ a Česká Pošta rozšiřují strategické partnerství. Další pobočky se otevírají v sedmi městech
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Nové pobočky se tak přidají ke stávajícím v Blansku, Brně, Českých Budějovicích, Chrudimi, Jablonci nad Nisou, Jeseníku, Jihlavě, Mělníku, Rokycanech, Táboře, Uherském Hradišti, Vsetíně, Vyškově, Zlíně a Žďáru nad Sázavou.

Jsem rád, že se naše spolupráce osvědčila. Zákazníci Pošty mají o energetické služby zájem: za půl roku obsloužila první okénka ČEZ Prodej na poštách více než 30 000 klientů. Proto jsme se rozhodli naši strategickou spolupráci prohloubit a zpřístupnit tuto službu zákazníkům v dalších městech,“ prozrazuje generální ředitel České Pošty Roman Knap.

Pozitivní trend strategického partnerství obou společností dokládá nárůst zájmu klientů o energetické služby ČEZ Prodej na poštovních pobočkách, jenž souvisí se situací na trhu s energiemi a ukončením činnosti některých dodavatelů. V srpnu loňského roku každá z přepážek obsloužila v průměru 80 klientů, v lednu letošního roku to však bylo již 282 zákazníků.

V posledních měsících k nám chodí tisíce nových zákazníků, které zklamali jejich dosavadní dodavatelé a kteří hledají stabilitu a transparentní a férové ceny. Řada zákazníků řeší své požadavky online, a proto vylepšujeme naše digitální služby. Zároveň je ale důležitý i osobní kontakt, zvláště v současné době chce hodně lidí poradit ohledně toho, co se v energetice děje a jak se v ní mají zorientovat. Pobočky České Pošty jsou na atraktivních a dobře dostupných místech a my jsme si ověřili, že můžeme jejich prostřednictvím získávat nové spokojené zákazníky,“ doplňuje generální ředitel ČEZ Prodej Tomáš Kadlec.

Na těchto vybraných pobočkách České Pošty tak mohou zákazníci uzavřít novou smlouvu o dodávkách elektřiny a plynu, změnit ji nebo například přepsat odběrné místo. Také získají pomoc při odchodu z režimu dodavatele poslední instance (DPI). Rovněž získají kontakty na odborníky, kteří jim poradí například s instalací střešní fotovoltaické elektrárny na rodinné domy. Zákazníci se budou moct také poradit o instalaci domácích tepelných čerpadel nebo elektrokotlů a plynových kotlů.

Nově pobočky ČEZ Prodej na České Poště

 

Město

Adresa

Beroun

Kostelní 121/27

Hlinsko v Čechách

Adámkova třída 1094

Jindřichův Hradec

Husova 129

Louny

Štefánikova 1465

Písek

Žižkova třída 270/2

Říčany u Prahy

Masarykovo nám. 62/32

Strakonice

Podskalská 601


 

Dosavadní pobočky ČEZ Prodej na České Poště

 

Město

Adresa

Blansko

Hybešova 584/53

Brno

Mojmírovo náměstí 2919/22

České Budějovice

Senovážné nám. 240/1 

Chrudim

Resselovo náměstí 109

Jablonec nad Nisou

Liberecká 32/2

Jeseník

Poštovní 341/3

Jihlava

Masarykovo nám. 4321/8

Mělník

Tyršova 100/12

Rokycany

Jiráskova 247

Tábor

U Bechyňské dráhy 2926

Uherské Hradiště

Masarykovo nám. 12

Vsetín

Mostecká 1144

Vyškov

Dvořákova 128/23

Zlín

J. A. Bati 5648

Žďár nad Sázavou

Nádražní 494/23

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

19:02 Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

Komunikace s širší veřejností, digitální mapy, interaktivní hřiště nebo aplikace pro hlášení drobnýc…