ČEZ obdržel cenu za informační otevřenost

22.11.2018 20:38

Cenu Bisnode za informační otevřenost za rok 2017 získal ČEZ. Cena Bisnode za informační otevřenost je speciální kategorií Soutěže firemní komunikace, kterou již 25 let vyhlašuje Sdružení CZECH TOP 100. Na dalších místech se umístila Komerční banka a UniCredit Bank.

ČEZ obdržel cenu za informační otevřenost
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

„Sledovali jsme, jakým způsobem společnost sdílí své principy fungování a řízení, popisuje tržní prostředí a v neposlední řadě, jak zveřejňuje hospodářské výsledky. Výroční zprávy jsme hodnotili v pěti základních kategoriích, přičemž klíčovou kategorií byl popis a komentář činnosti za uplynulé období, dále výhled na období budoucí, popis trhu a podíl společnosti na něm, aktualizace událostí po účetní závěrce a další vybrané finanční údaje a jiné informace,“ říká analytik Bisnode Tomáš Soukup, který je členem odborné poroty, kterou tvoří profesionálové z celé řady oblastí - finanční analytici, auditoři, grafici, umělečtí fotografové, jazykoví, polygrafičtí a komunikační odborníci.

„Informační otevřenost, a to nejen ve výroční zprávě, je alfou a omegou seriózního podnikání. Ze strany podnikatelů a manažerů vnímáme poptávku po ověřování obchodních partnerů a větší informační otevřenosti v obchodním styku,“ dodal k tomu předseda Sdružení CZECH TOP 100 Jan Struž.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Žádost o důchod s detektivní zápletkou - šetření až do složek StB

16:46 Ombudsman: Žádost o důchod s detektivní zápletkou - šetření až do složek StB

Šetření v případě českého seniora žijícího v USA se změnilo v pátrání po důkazech, které by České sp…