ČISTÍME SI ZUBY.CZ: Curaprox - to nejsou jen zubní kartáčky

01.06.2015 11:22

Zubní kartáčky Curaprox jsou až fenomenálně oblíbené a zná je téměř každý. Kartáček Curaprox je jednoduchý, přesto maximálně funkční. Malou hlavičku má hustě osázenou vlastními, specielními vlákny CUREN. Štětiny CUREN jsou tužší než nylonové a v ústech zůstávají stabilní. Jejich vlastnosti umožňují firmě Curaden vyrábět zubní kartáčky s velkým množstvím velmi jemných vláken. Tvar a hrany madla napomáhají a vedou k používání správné techniky čištění. Kartáček se vyrábí v mnoha barevných kombinacích a třech typech, rozdělených dle hustoty a síly vláken:

ČISTÍME SI ZUBY.CZ: Curaprox - to nejsou jen zubní kartáčky
Foto: Čistímesizuby.cz
Popisek: Čistíme si zuby.

Nejměkčí zubní kartáček Curaprox CS 5460 – ultra soft s více než 5 460 velmi jemných, hustě postavených štětin CUREN se sílou vlákna 0,10mm.

Středně měkký zubní kartáček Curaprox CS 3960 – supr soft s 3 960 štětinami pro ty, kteří upřednostňují trochu větší odpor, přesto však chtějí šetřit svoje dásně. Vlákno silné 0,12mm

Zubní kartáček Curaprox CS 1560 – soft s 1 560 štětinami o síle 0,15 mm pro ty, kteří jsou zvyklí na tvrdý zubní kartáček.

Curaprox ale nejsou jen fenomenální zubní kartáčky. Tato světoznámá švýcarská firma nabízí kompletní řadu vysoce kvalitních produktů ústní hygieny pro zdravé zuby po celý život. Některé z nich Vám chceme představit:

Zubní pasta Enzycal je jiná. Enzymy „uklízejí“ zubní plak a přispívají k přirozenému ochrannému systému působením ústní mikroflóry. Pasta podporuje přirozené ochranné působení slin. Enzycal pomáhá odstraňovat zubní plak v harmonii s ústní mikroflórou. Enzymy narušují ložiska zubního plaku zcela přirozeným způsobem.

Zubní pasty a ústní vody Curasept ADS jsou medicínský produkt, který poprvé bráníte tvorbě zubního plaku při použití Chlorhexidinu (CHX) bez známých vedlejších účinků. Vyrábí se ve třech variantách s rozdílným podílem CHX pro dlouhodobou i intenzivní ochranu dásní, snížení tvorby zubního plaku a pro použití při parodontóze. Vzhledem k patentovanému systému ADS (Anti Discoloration) se nevyskytuje téměř žádné zabarvení zubů nebo jazyka a ani nedochází ke změně chuti, což zvyšuje její používání a tím životní kvalitu. Zubní pasty a ústní vody se vhodně doplňují, maximální účinek přináší jejich souběžné použití.

Indikátor plaku, barvící tablety Plaquesearch Vám pomohou při sebekontrole a motivaci. Tabletka zviditelní špatně vyčištěný zubní plak. Starší a nebezpečnější se zbarví modře, nově vytvořený červeně. Plaquesearch slouží i jako výborná motivace pro děti, kterým neviditelný zubní plak zviditelní.

Nejen tyto zmíněné produkty naleznete v internetovém obchodě www.cistimesizuby.cz. Objednané zboží odesílají do 24 hodin a svou zásilku pak můžete sledovat on-line. Šetřete čas. Využijte pohodlného a rychlého nakupování on-line a nechte si Vámi vybrané a objednané dentální zboží doručit bez starostí až k Vám domů.

Kontakt:

www: www.cistimesizuby.cz

e-mail: info@cistimesizuby.cz

tel.: 605 143 664       

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…