ČISTÍME SI ZUBY.CZ: Ordinace dentálního hygienisty

04.05.2015 15:56

Internetový obchod ČistímeSiZuby.cz se stále zkvalitňuje, aby plně vyhověl potřebám svých zákazníků. Rozšiřuje služby, zboží a doplňuje informace. Koncem roku 2014 navázal obchod spolupráci s dentální hygienistkou, paní Janou Patzakovou DiS. Na stránkách ČistímeSiZuby.cz naleznete nyní kromě kvalitního dentálního zboží i více informací z oblasti ústní hygieny a také prostor pro Vaše dotazy.

ČISTÍME SI ZUBY.CZ:  Ordinace dentálního hygienisty
Foto: Čistímesizuby.cz
Popisek: Čistíme si zuby.

Správná ústní hygiena ukazuje na aktivní přístup k životu stejně, jako pravidelný pohyb a zdravá strava.  Stále více lidí pravidelně navštěvuje nejen svého zubního lékaře, ale i ordinaci dentálního hygienisty, který většinou návštěvu u dentální hygieničky doporučí.

Dentální hygienička se začne pečlivě věnovat dásním – případným zánětům dásní nebo celého závěsného aparátu (parodontitis). Nejdříve provede vyšetření speciálními indexy (tyto stanoví úroveň krvácení z dásní a stav závěsného aparátu zubu). Po vyhodnocení se začne odstraňovat přítomný zubní plak, zubní kámen, pigmentace pomocí speciálních nástrojů a přístrojů.

Dentální hygienička Vás také naučí správně používat zubní kartáček, mezizubní kartáčky, dentální nitě nebo speciální kartáčky na rovnátka či na čištění špatně přístupných zubů. Vše je vybrané a doladěné přímo pro ústa konkrétního pacienta. Nácvik čištění se většinou provádí před zrcadlem a vše se zároveň vysvětluje. Pacient si sám vyzkouší nové techniky čištění a předejde se tak případnému špatnému návyku.

A jaká je nejčastější otázka nás, pacientů, v ordinaci dentálního hygienisty jsme se zeptali přímo paní Patzakové: 

Jaký si mám vlastně koupit zubní kartáček, aby mi co nejlépe pomohl a proč bych měl čistit mezizubní prostory?

Odpověď dentální hygieničky je:

Nabídka zubních kartáčků na trhu je opravdu velmi široká a myslím si, že běžný nakupující se v první řadě při výběru řídí cenou zubního kartáčku, potom vzhledem a až v poslední řadě řeší tvrdost či účinnost. V současné době je ale velká část lidí poučena od své dentální hygieničky, jaký zubní kartáček se pro ně hodí a podle čeho vybrat. Obecně by to měl být kartáček spíše měkký, s malou pracovní hlavou a velkým množstvím štětin, které jsou rovně zastřižené. Samotný zubní kartáček ovšem nevyčistí prostor okolo celého zubu, na mezizubní prostory se používají kartáčky mezizubní a dentální nitě. Mezizubně se čistí každý den večer, nejlépe před čištěním normálním zubním kartáčkem. Spoluprací všech těchto pomůcek docílíte odstranění co největšího množství zubního plaku, největšího nepřítele ústní dutiny.

Zubní kartáčky, dentální nitě, mezizubní kartáčky i další kvalitní dentální zboží pohodlně zakoupíte v internetovém obchodě ČistímeSiZuby.cz.  Naleznete tam také další zajímavé dotazy a odpovědi, články i  srovnávací tabulky produktů.  Můžete nám zaslat váš dotaz nebo navštívit paní Patzakové v její příjemné ordinaci na Praze 3 s možností parkování přímo u ordinace.

Internetový obchod ČistimeSiZuby.cz poskytuje 30 denní prodlouženou garanci na vrácení zboží, které odesílá do 24 hodin.  Svou zásilku můžete sledovat on-line. Široký sortiment dentálního zboží se tak pohodlně doručí až k Vám domů.

Kontakt:
www: www.cistimesizuby.cz
e-mail: info@cistimesizuby.cz
tel.: 605 143 664       

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Komerční článek

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…