ČOI: Opakované kontroly ve Strážném

01.11.2016 8:42

Inspektoři České obchodní inspekce provedli ve dnech pracovního volna opakovaně kontroly na tržnici ve Strážném, kde zajistili padělky v ceně originálů téměř za 1 000 000 korun. Padělky, které jsou vhodné k předání, po nabití právního rozhodnutí budou nabídnuty k humanitárním účelům.

ČOI: Opakované kontroly ve Strážném
Foto: Česká televize
Popisek: ČOI

První kontrola proběhla ve spolupráci s cizineckou policií se sídlem ve Strakonicích a prověřila celkem 4 stánky. Zajištěno bylo 138 kusů výrobků v celkové hodnotě 426 940 korun v ceně originálu. Jednalo se o oděvy, sluneční brýle, opasky, kabelky, brusky na nohy známých značek MICHAEL KORS, DIESEL, MAMMUT, RAY – BAN, GUCCI, BMW, DOPE a SCHOLL.

Druhá kontrola na tržnici ve Strážném, která proběhla rovněž ve spolupráci s cizineckou policií, odhalila, že ve 4 případech byla opětovně zjištěna nabídka padělků proslulých značek. Jednalo se o 320 kusů textilních výrobků, galanterie, brýlí a hodinek. Toto zboží bylo v celkové hodnotě 531 490 korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…