ČOI: Padělky ve velkém množství na tržnici ve Vyšším Brodě i v nouzovém stavu

25.12.2020 12:34

Česká obchodní inspekce pro Jihočeský kraj a Vysočinu provedla dne 16. 12. 2020 ve spolupráci s cizineckou policií mimořádnou kontrolní akci na tržnici ve Vyšším Brodě, která byla zaměřena na nabídku, prodej a skladování výrobků porušujících některá práva duševního vlastnictví, tedy padělků.

ČOI: Padělky ve velkém množství na tržnici ve Vyšším Brodě i v nouzovém stavu
Foto: coi.cz
Popisek: Česká obchodní inspekce - logo

Inspektoři v rámci kontrol 2 stánků, kdy si zjednali vstup do těchto stánku prostřednictvím přizvané osoby – zámečníka, zabavili celkem 1 976 kusů výrobků v celkové hodnotě originálů 8 469 370 Kč, u nichž bylo pojato podezření na skladování a prodej nedovolených napodobenin.

Jednalo se převážně o textilní výrobky, konkrétně bundy, trička tepláky, mikiny, čepice, trenýrky, šátky a dále o pásky, peněženky, kabelky a hodinky označené Louis Vuitton, Michael Kors, Diesel, Gucci, Burberry, G. Armani, Lacoste, Jack Wolfskin, Mammut, Nike, Harley- Davidson, Levis, adidas, Calvin Klein, Mercedes – Benz, BMW, VW a Air Jordan.

Prodávajícím lze za prodej padělků uložit pokutu až do výše 5 miliónů korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…