CPI Group staví nákupní park v Pelhřimově

03.09.2013 10:04

V polovině července zahájila investorská skupina CPI Group stavbu dalšího nákupního parku. V pořadí již 24. areál CPI Group vyrůstá v Pelhřimově a s otevřením šesti obchodních jednotek počítá 31. října 2013.

CPI Group staví nákupní park v Pelhřimově
Foto: CPI
Popisek: CPI Byty

Pelhřimovský retail park leží v severozápadní části města v již existující nákupní zóně s významnými řetězci jako jsou Kaufland, Lidl a Penny Market. Všech šest obchodních jednotek je již obsazených a návštěvníci budou moci od konce října vybírat ze sortimentu prodejen Sportisimo, elektroniky Euronics, dm drogerie, hraček Dráčik, domácích potřeb Orion a obuvi od CCC Boty. Nákupní park o celkové ploše 2 512 m2 a vlastním parkovištěm pro osm desítek vozů poskytne pracovní místa zhruba třicítce zaměstnanců.

Spolu s výstavbou v Pelhřimově zahájila CPI Group přípravu projektu v Čáslavi, kde předpokládá zahájení prací v roce 2014.

CPI Group patří v současnosti k největším vlastníkům maloobchodních ploch v České republice a právě retail parky tvoří jednu z nejstabilnějších složek portfolia. „Dlouhodobě si udržujeme téměř 100% obsazenost, což je dáno i tím, že samotnou výstavbu projektu zahajujeme až v okamžiku většinového zasmluvnění ploch,“ uvedl Pavel Jirásek, asset manager portfolia retail warehouse CPI Group. Investorská skupina dlouhodobě spolupracuje s firmami jako je TESCO, Ahold, Interspar, OBI nebo Bauhaus. S řadou nájemců má dlouholetou spolupráci, navazuje však kontakty také s nově příchozími značkami.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 12

11:44 ČEZ číslo týdne: 12

12 členů má jaderná aliance zemí EU.