ČRo: Ve vedení Českého rozhlasu dojde ke změnám

28.03.2013 10:11

Generální ředitel Českého rozhlasu Peter Duhan dnes na veřejné schůzi Rady Českého rozhlasu představil své další kroky směřující ke změnám v nejvyšším vedení Českého rozhlasu od 1. dubna 2013.

ČRo: Ve vedení Českého rozhlasu dojde ke změnám
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

 

Do pozice náměstka generálního ředitele pro program a vysílání jmenuje od 1. dubna Mgr. René Zavorala, dosavadního náměstka generálního ředitele pro strategický rozvoj.

Post programového náměstka bude zároveň představovat pozici 1. náměstka generálního ředitele.

K 1. dubnu nově vznikne samostatná Sekce regionálního vysílání v čele s náměstkem generálního ředitele pro regionální vysílání. Do této funkce Peter Duhan jmenuje Bc. Jana Mengera, dosavadního náměstka generálního ředitele pro program a vysílání.

Do pozice náměstka generálního ředitele pro strategický rozvoj bude jmenován Ing. Jiří Svoboda, dosavadní ředitel Českého rozhlasu České Budějovice.

Cílem změn je posílit reformní úsilí v oblasti programu a vysílání. Především půjde o realizaci náročného a ve svém důsledku rozsáhlého projektu, jakým bude nová profilace regionálních stanic a vytvoření „národního okruhu“, a dále pak pokračování v profilaci ostatních stanic Českého rozhlasu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…