CSG vstupuje mezi největší autodealery v ČR

27.02.2019 12:33 | Zprávy

Czechoslovak Group (CSG) realizovala další významnou akvizici: V únoru 2019 získala skupinu firem, která je největším prodejcem osobních vozidel značky Hyundai a druhým největším prodejcem značky Mazda na českém trhu.

CSG vstupuje mezi největší autodealery v ČR
Foto: czechoslovakgroup.cz
Popisek: Czechoslovak Group - logo

Jedná se o akvizici několika společností, do jejichž majetku patří tři autosalony Hyundai, jeden autosalon Mazda, autorizované servisy obou značek a autopůjčovna.  Celkový obrat skupiny, kterou CSG ovládla, dosáhl v roce 2018 téměř 1,7 miliardy Kč. Původní vlastník, Jan Červinka, i po prodeji svých podílů zůstává v čele společností jako vedoucí manažer. Cena transakce je neveřejná.

Akvizice se týká mimo jiné firem Hyundai Centrum Praha, Hyundai Centrum CB, Car Star Praha a Car Star Fleet. Zakladatelem a stoprocentním majitelem všech firem, kterých se transakce týkala, je český podnikatel Jan Červinka. Ten k transakci uvádí: „I když se mojí firemní skupině dařilo, hledal jsem silného a solidního partnera, který bude garantovat její další rozvoj. To se mi díky CSG podařilo.“

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tisková zpráva

Samuel​ Volpe byl položen dotaz

Dezinformace

Dobrý den pane poslanče, hodně politiků operuje s pojmem dezinformace, ale dokážete aspoň vy tento pojem definovat? Protože podle mě za to mnozí označují jen jiný názor, mnohdy jen proto, že neodpovídá tomu jejich. A problém také vidím v tom, že se dost informací potvrdí třeba až časem nebo naopak, ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

22:03 JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

Svatomartinské hody jsou tradičním vyvrcholením gastronomické sezóny.