ČSOB a Era podpořily projekty zaměstnanců v neziskových organizacích

20.09.2012 12:14

V rámci pátého ročníku grantového fondu „ČSOB a Era Pomáháme společně“ mohli zaměstnanci ČSOB přihlašovat projekty neziskových organizací, ve kterých pomáhají. Zaměstnanci přihlásili rekordních 64 projektů. Částka 940 101 korun byla rozdělena mezi 38 nejlepších z nich.

ČSOB a Era podpořily projekty zaměstnanců v neziskových organizacích
Foto: Archiv
Popisek: ČSOB - logo

„Aktivity mnoha našich zaměstnanců přesahují rámec jejich pracovních povinností a často se angažují v neziskové sféře. V ČSOB si takových zaměstnanců ceníme a v jejich jednání je podporujeme. Dobrým příkladem je právě dobrovolnický program ČSOB a Era Pomáháme společně, díky kterému mohou zaměstnanci pomoci spřízněným neziskovým organizacím,“ řekl Ondřej Škorpil, ředitel Kanceláře představenstva ČSOB.

Projekty, kterým se dostalo finanční podpory, se zabývají finanční gramotností seniorů a zdravotně postižených, dopravou dětí a mladých lidí se zdravotním postižením do školských a speciálních zařízení a volnočasovými aktivitami pro ně (tvořivá setkání pro rodiny, obnova táborového vybavení, vybudování azylu pro opuštěná a handicapovaná zvířata a řada dalších).

O finanční podporu z grantového fondu mohli žádat všichni zaměstnanci ČSOB, kteří dlouhodobě působí v neziskových organizacích, a to až do výše 30 tisíc korun. Komise složená ze zástupců zaměstnanců a managementu pečlivě přezkoumala všechny žádosti a vybrala ty z hlediska společenské odpovědnosti nejlepší.

Era/Poštovní spořitelna je součástí Československé obchodní banky, a.s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSOB

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…