ČSSZ: Úprava rozsahu úředních hodin od 22. 10. 2020

22.10.2020 13:30

V souladu s přijatými krizovými opatřeními vlády ČR ze dne 21. 10. 2020 a s cílem vyhovět požadavkům klientů, přistupujeme k úpravě úředních hodin našich pracovišť ČSSZ, OSSZ, PSSZ a MSSZ Brno a to s účinností od 22. 10. 2020.

ČSSZ: Úprava rozsahu úředních hodin od 22. 10. 2020
Foto: ČSSZ
Popisek: Česká správa sociálního zabezpečení

S účinností od 22. 10. 2020 budou úřadní hodiny upraveny následovně:

tabulka

Záležitosti klientů, kteří jsou již objednáni mimo výše uvedené úřední hodiny, budou vyřízeny v potvrzeném termínu. I nadále se mohou klienti objednávat mimo úřední dny prostřednictvím objednávkového systému (ZDE).

Příjem podání bude realizován pouze prostřednictvím podatelny nebo schránek pro příjem fyzických podání umístěných na vhodných místech, obvykle při vstupu do budov OSSZ/PSSZ/MSSZ Brno a ČSSZ.

Smyslem přijatých mimořádných opatření je především ochrana zdraví občanů, včetně zaměstnanců ČSSZ, a současně zajištění všech klíčových činností ČSSZ, zejména pak řádné výplaty dávek důchodového a nemocenského pojištění.

Žádáme klienty, aby v případech, kdy je to možné, upřednostňovali písemný, elektronický či telefonický kontakt před osobním.

Děkujeme za pochopení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

13:21 Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

Ve čtvrtek 25. dubna se na Ministerstvu zahraničních věcí uskuteční historicky první Národní rozvojo…