ČT doplňuje tým Událostí, komentářů. Nové moderátory má i Interview ČT24

25.03.2014 20:31

Česká televize vybrala moderátory svých analyticko-publicistických pořadů Události, komentáře a Interview ČT24. Pořadem Události, komentáře bude i nadále provádět Lukáš Dolanský, kterého doplní Daniel Takáč, David Borek a Zuzana Tvarůžková. V Interview ČT24 se budou v týdenní periodicitě střídat Zuzana Tvarůžková a Světlana Witowská.

ČT doplňuje tým Událostí, komentářů. Nové moderátory má i Interview ČT24
Foto: Hans Štembera
Popisek: Česká televize, ilustrační foto

„Novými moderátory Událostí, komentářů se stanou Daniel Takáč, David Borek a Zuzana Tvarůžková. V týdenní periodicitě se budou střídat se stávajícím moderátorem Lukášem Dolanským. Ve všech případech jde o zkušené a osvědčené moderátory kontinuálního zpravodajství ČT24. Po určité době vyhodnotíme, kterému z nich tento formát nejvíce vyhovuje,“ říká ředitel Zpravodajství ČT Zdeněk Šámal.

Interview ČT24 budou vždy po týdnu uvádět Zuzana Tvarůžková a Světlana Witowská. „K uvedeným dvěma moderátorkám se v budoucnu možná připojí ještě někdo třetí. Mohl by to být někdo ze stávajícího týmu Zpravodajství, i někdo zvenčí. Zájem o moderování Interview ČT24 je značný,“ doplňuje zástupce šéfredaktora zpravodajství pro aktuální diskuzní a analytické pořady Čestmír Franěk.

Pozici moderátora Událostí, komentářů obsazuje vedení Zpravodajství po odchodu Martina Veselovského. Pořad Interview ČT24 opouští ke konci tohoto týdne jeho moderátorka Daniela Drtinová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká televize

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

17:17 Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

Tiskové prohlášení hejtmana Martina Půty k tzv. kauze Liberec