ČT sport se stal nejlepším sportovním televizním programem na světě

23.11.2018 19:24

Sportovní kanál České televize ČT sport obdržel na mezinárodním festivalu Milano International FICTS Fest cenu „TV Sport Emotion Award 2018“ za nejlepší sportovní televizní stanici světa. Bodoval také televizní dokument Filipa Slezáka Ester na druhou, jež získal ocenění „Mention d'Honneur“.

ČT sport se stal nejlepším sportovním televizním programem na světě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Česká televize, ilustrační foto

Česká televize získala na 36. ročníku mezinárodního festivalu Sport Movies & TV – Milano International FICTS Fest hned dvě ocenění. První z cen – „TV Sport Emotion Award“ udělili v Miláně programu?ČT sport za nejlepší sportovní kanál na světě. Stanice se tímto zařadila na prestižní seznam vedle francouzského televizního kanálu Eurosport či italského Sky Sport, které cenu získaly v předchozích letech.

Druhou cenu „Mention d'Honneur“ získal dokumentární snímek Filipa Slezáka Ester na druhou. Televizní dokument ČT pojednávající o přípravách české snowboardistky a alpské lyžařky Ester Ledecké na olympijské hry v Pchjongčchangu a zákulisí zisku dvou zlatých olympijských medailí obdržel cenu v kategorii „Olympic Games – Olympic Spirit“.

Festival, který se konal od 14. do 19. listopadu v Miláně, byl vyvrcholením 16 dílčích sportovních festivalů včetně tuzemského SportFilm Liberec. Národní festivaly se sportovní tématikou probíhají průběžně po celý rok napříč pěti kontinenty pod záštitou projektu World FICTS Challenge.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: V květnu si budou moci lidé prohlédnout vodní elektrárnu Hněvkovice

13:55 ČEZ: V květnu si budou moci lidé prohlédnout vodní elektrárnu Hněvkovice

Během čtyř květnových víkendů se budou moci lidé podívat do útrob unikátního vodního díla, vybudovan…