Celní správa: Nelegální herna se skrývala v půjčovně svatebních šatů

25.01.2020 20:40

Více než 40 celníků se samopaly a v kuklách vtrhlo ve čtvrtek odpoledne okolo 15. hodiny do pražské tržnice Sapa v Praze 4 – Libuši na kontrolu nelegálního hazardu.

Celní správa:  Nelegální herna se skrývala v půjčovně svatebních šatů
Foto: CS ČR
Popisek: Celní správa ČR, logo

Celníci si vytipovali tři možná místa, kde by se nelegální hazard mohl provozovat, což se na dvou místech vzápětí potvrdilo. Jedna z nelegálních heren byla ukryta v provozovně, která se tvářila jako půjčovna svatebních šatů. Obsluha herny na prvotní výzvy celníků k otevření dveří nereagovala, dveře byly zamčené a celníci se dovnitř dostali až po opakované výzvě k otevření.

V obou hernách celníci zajistili celkem osm výherních hracích přístrojů, dvě rulety, dva stoly pro živou hru, dále příslušenství jako klíče, žetony, losy, finanční hotovost více než 300 tisíc korun a další věci, které k nelegální hře slouží.

Samopaly a kukly měli celníci z bezpečnostních důvodů, aby nedošlo ke zranění osob při zásahu. Kontrole byl přítomen i psovod celní správy, se svým psem, který je speciálně vycvičen na vyhledávání drog, žádné se však nenašly.

Zadržené automaty, rulety a stoly zůstanou do konce šetření uložené v celním skladu.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…