Celní správa: Pražští celníci zlikvidovali další ilegální hernu

18.07.2022 21:35 | Tisková zpráva

Ve čtvrtek 14. července provedli pražští celníci kontrolní akci, zaměřenou na provozování nelegálního hazardu. Ke své kontrole si vytipovali hernu v Praze 10 - Vršovicích a šli najisto.

Celní správa: Pražští celníci zlikvidovali další ilegální hernu
Foto: CS ČR
Popisek: Celní správa ČR, logo

Uvnitř herny, označené jako „SPORTARENA“, celníci objevili čtyři kusy technických herních zařízení různých typů, na které provozovatel neměl patřičné povolení od Ministerstva financí. Nelegální technická herní zařízení, jejichž hodnota dosáhla čtyři sta tisíc korun, byla celníky zadržena a následně uložena do skladu celní správy. Na místě byly také zadrženy nulovací klíče k technickým herním zařízením a finanční hotovost ve výši 40 700 korun.

Za umožňování nelegální hry hrozí provozovateli v správním řízení pokuta až do výše 50 milionů korun a propadnutí veškerého zařízení, které k provozování nelegálního hazardu sloužilo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…