Celní správa: Záchyt drog na Děčínsku

07.06.2021 17:05

V uplynulých dnech zajistili ústečtí celníci při silniční kontrole zaměřené na pátrání po zboží uniklém celnímu dohledu větší množství marihuany a tablet léků.

Celní správa: Záchyt drog na Děčínsku
Foto: CS ČR
Popisek: Celní správa ČR, logo

Kolem 19. hodiny si mobilní hlídka celníků na komunikaci I/62 nedaleko Děčína vytipovala ke kontrole modrou dodávku zn. Fiat, české imatrikulace. Osádku vozidla tvořili dva muži ve věku 30 a 34 let. Na rutinní dotaz celníků, zda vezou nějaké zboží, odpověděli, že jen stěhovaný nábytek. Ten se skutečně v nákladovém prostoru nacházel. Když ale celníci zaměřili pozornost na kabinu vozidla, oba muži znervózněli.

V modré igelitové tašce ležící na sedadle spolujezdce celníci objevili sáček obsahující téměř 65 gramů sušené látky rostlinného původu s typickým zápachem marihuany. Provedený test reagoval pozitivně na kanabis. Dále pak ještě nalezli v černém batohu sáček s 240 tabletami léku OxyContin.

Celníci oba muže (bratry) i s nálezem drog předali, pro důvodné podezření ze spáchání přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy, přivolané policejní hlídce k dalšímu šetření.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…