Centrum Babylon oceněno zlatou známkou Baby friendly

07.10.2014 13:00

Liberecké Centrum Babylon získalo zlatý certifikát Baby friendly pro instituce přátelské k dětem. Ocenění mohou získat pouze zařízení, která nejen umožňují, ale především usnadňují kvalitní vyžití rodinám s dětmi. Rodiče tak díky známce Baby friendly jednoduše poznají místo, kde se postarají nejen o ně, ale také o jejich děti.

Centrum Babylon oceněno zlatou známkou Baby friendly
Foto: kralovehradecko-info.cz
Popisek: lázně - ilustrační foto

„Pro rodiny s dětmi je mnohdy velmi obtížné strávit dovolenou tak, aby si ji užili rodiče a zároveň i jejich ratolesti. Protože návštěvníky Centra Babylon jsou především rodiny s dětmi, jsou pro nás baby friendly služby samozřejmostí. Rodiče mají k dispozici nejen potřebné vybavení včetně postýlek či jídelních židliček, ale především mnoho atrakcí a pestrý animační program, které zabaví děti v každém věku na dlouhé hodiny. Návštěvníkům navíc zaručujeme pobyt v ryze nekuřáckém prostředí,“ řekl generální ředitel Centra Babylon Daniel Vajner.

Pro zpříjemnění pobytu jsou připraveny dětské postýlky, přebalovací pult, chůvičky i prostředky dětské hygieny v pokoji. V hotelové restauraci mohou rodiče využít dětských jídelních židliček, podsedáků a prostírání. Pro větší děti je připraven výběr z dětského menu, rodiče menších dětí si mohou ohřát přinesenou vlastní dětskou stravu.

Pro udělení certifikátu Baby friendly je důležitá rovněž kvalita a úroveň zábavy pro děti, která je v Centru Babylon velmi vysoká. Pro děti je připraven Aquapark, iQpark, Laser game, virtuální realita či Lunapark s možností pořádání dětských oslav a nabitý animační program. Originální zážitek nabízí i Mini zoo, do které nedávno přibyl opičí pár Kosmanů zakrslých. V letních dnech je otevřena Sluneční terasa s dětskými bazénky, vodními děly i skákacím hradem. Kromě zmíněných je k dispozici dětský koutek, hry i omalovánky a za poplatek lze využít možnosti hlídání. Starší děti i ostatní návštěvníci ocení připojení na Wifi dostupné v celém zcela nekuřáckém komplexu.

Hodnotící kritéria pro udělení certifikátu byla sestavena ve spolupráci s rodiči a jejich specifickými potřebami. Seznam míst označených nálepkou Baby friendly je k dispozici na www.babyfriendlycertificate.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

22:12 DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

Ve čtvrtek 9. května 2024 uplyne 50 let od slavnostního zahájení provozu první trasy metra v Praze. …