Centrum Chodov pomůže svým návštěvníkům nastartovat zdravý životní styl a zároveň podpoří Nadaci Olgy Havlové

17.05.2017 14:38

Nejen všechny milovníky sportu zve Centrum Chodov 22. a 23. května na Unexpected Fit & Fun. V rámci tohoto eventu se budou moct návštěvníci za účasti známých osobností a pod vedením zkušených trenérů naučit pár jednoduchých cviků pro zlepšení kondice nebo si užít další doprovodné aktivity. Centrum Chodov navíc projektem, který je součástí jeho dlouhodobé CSR strategie, pomůže dobré věci. Za každý provedený cvik finančně přispěje Nadaci Olgy Havlové. Zároveň v tomto termínu odstartuje třítýdenní výzva na podporu zdravého životního stylu především u mladé generace. Soutěžit se bude také o hodnotné ceny.

Centrum Chodov pomůže svým návštěvníkům nastartovat zdravý životní styl a zároveň podpoří Nadaci Olgy Havlové
Foto: Centrum Chodov
Popisek: Unexpected Fit & Fun

V Centru Chodov ve dnech 22. a 23. května vyroste speciálně vybavená zóna Unexpexted Fit & Fun. Ta bude k nalezení na kruhovém náměstí v 0. patře. Návštěvníci se zde mohou naučit základní cviky pro zpevnění postavy, dozvědět se zajímavé tipy pro zdravý životní styl, využít bezplatných konzultací se zkušenými trenéry nebo jednoduše jen tak relaxovat v odpočinkové části. Pro děti pak bude připravena oblíbená skákací trampolína.
 
V rámci eventu bude možné nejen udělat něco pro své zdraví, ale také podpořit Výbor dobré vůle, Nadaci Olgy Havlové. Celý projekt je totiž součástí inciativy společnosti Unibail-Rodamco vlastnící Centrum Chodov. Spolupráce s neziskovými organizacemi a komunitami je v souladu s jedním ze čtyř pilířů vytyčené strategie společenské odpovědnosti, kterou se firma zavazuje splnit do roku 2030. Druhotně bude podpořena také tím, že na akci budou návštěvníkům k dispozici dobrovolníci z řad zaměstnanců Unibail-Rodamco.
 
Za každý provedený cvik, tedy dřep, klik nebo shyb, Centrum Chodov přispěje finanční částkou. Výtěžek bude věnován rodinám, které kvůli tíživé finanční situaci nemohou svým dětem platit sportovní kroužky. „Věřím, že se Unexpected Fit & Fun setká s minimálně stejně pozitivním ohlasem jako loňská akce Unexpected Running a podaří se nám pro Nadaci Olgy Havlové opět vybrat zajímavou částku,“ uvedla Marcela Hrdličková, ředitelka Centra Chodov a dodává: „Chtěli bychom motivovat především mladé lidi, aby svůj životní styl nastartovali správně, měli chuť do cvičení a věděli, jak se zdravě stravovat. Otevřeni jsme ale samozřejmě všem, kteří chtějí udělat něco pro sebe a zároveň tím pomoct druhým.“
 
Na speciálních workshopech si budou moct zájemci vyzkoušet například jógu nebo cvičení s obručí. Posilnit se pak mohou ovocným či zeleninovým smoothie. Mixér bude poháněn speciálním bicyklem, čím více tedy bude člověk šlapat, tím rychleji si svůj lahodný nápoj vychutná. Na závěr si účastníci mohou z mrkve vydlabat originální píšťalku. Pokud se jim nepovede, získají alespoň zdravou svačinku.
 
21 denní výzva
 
V pondělí 22. května také odstartuje unikátní 21 denní výzva, jejímž cílem je povzbudit všechny ty, kteří chtějí vylepšit svoji kondici, upravit si jídelníček nebo prostě jen začít žít trochu zdravěji. Akce poběží na facebookovém profilu Centra Chodov, kde se budou každý den objevovat cviky, recepty a další tipy a triky. Zároveň bude možné zapojit se do soutěže o hodnotné ceny, jako jsou multifunkční hodinky Apple nebo ikonické sportovní boty Nike Air Max. Stačí jen v průběhu výzvy na svém Instagramu nejméně desetkrát zveřejnit fotografii zachycující cvičení anebo zdravé stolování a přidat hashtag #21dennivyzva.
 
Rekola nabídnou výhodnou akci studentům
 
Pro studenty bude v rámci dvoudenní akce Unexpected Fit & Fun připravena speciální nabídka ve spolupráci se společností Rekola, která pracuje na principu bikesharingu. Zájemci o tuto službu si do svého telefonu stáhnou speciální mobilní aplikaci, zde se zaregistrují a vyberou platební tarif, který jim bude vyhovovat nejvíce. Buďto si mohou zaplatit roční členství, nebo využít jednorázovou výpůjčku. Posléze v mobilní aplikaci naleznou na mapě polohu nejbližšího rekola, opíší do ní šestimístné číslo z jeho rámu, na jehož základě obdrží kód zámku. Po dokončení jízdy lze kolo odložit kdekoliv v růžově vyznačené zóně tak, aby jej snadno našel další uživatel. Kola jsou v Centru Chodov k nalezení ve stojanech před vstupem E, tedy od Komerční banky a České spořitelny. Během Unexpected Fit & Fun si budou moct studenti pořídit sezónní členství s 50% slevou.
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…