Centrum pro regionální rozvoj: Do nového čtvrtstoletí Centra v novém vizuálním stylu

12.01.2021 10:06

Spolu se vstupem do nového programového období fondů EU oslaví v roce 2021 Centrum pro regionální rozvoj 25. výročí své existence.

Centrum pro regionální rozvoj: Do nového čtvrtstoletí Centra v novém vizuálním stylu
Foto: Centrum pro regionální rozvoj
Popisek: Centrum pro regionální rozvoj

Toto kulaté jubileum se stalo jedinečnou příležitosti k výrazné změně vizuálního stylu, se kterým Centrum vystupuje na veřejnosti a komunikuje se svými partnery.  

Do dalšího období své existence vstupuje Centrum s novým, moderním vizuálním stylem, který vychází z nově koncipovaného loga, které plně reprezentuje vysokou úroveň poskytovaných profesionálních služeb svým partnerům v co nejvyšší kvalitě.

„Za 25 let své existence se Centrum stalo významnou státní organizací, která svojí činností pomáhá zlepšovat kvalitu života všech občanů ČR podporou řady projektů spolufinancovaných z Evropských fondů. S projekty podpořenými například z Integrovaného regionálního operačního programu, se setkáváme na každém kroku v nejrůznějších oblastech, zmínit mohu modernizaci technického vybavení IZS, desítky kilometrů nových a modernizovaných silnic, záchranu a revitalizaci kulturního dědictví, modernizace nemocnic, škol a mnoho dalšího. Nový vizuální styl odpovídá významu a postavení Centra ve státní správě ve třetím tisíciletí“, uvedl generální ředitel Centra Zdeněk Vašák.   

Nové logo vychází z barevného konceptu a logiky loga původního (barvy červená, modrá a bílá) a vyjadřuje otevřenost Centra k pokroku, rozvoji, komunikaci a partnerskému přístupu. Použitý symbol vychází z proporcí tzv. zlatého řezu a graficky je velmi silný. Jeho dobrá rozpoznatelnost a konkurenceschopnost je velkým posunem v prezentaci a komunikaci dopředu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

11:27 Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

Ve čtvrtek 25. dubna 2024 byly vyhlášeny výsledky patnáctého ročníku ankety Zákon roku. Na druhém mí…