Centrum pro regionální rozvoj: Krajská Výroční setkání IROP zahájil Plzeňský kraj

25.02.2019 14:21

20. února se v Plzeňském kraji uskutečnilo první ze série Výročních setkání Územních odborů Centra s vybranými partnery. Účastníci se sešli v Penzionu v Oboře v Horšově v bezprostřední blízkosti projektu realizovaného z Integrovaného regionálního operačního programu (IROP) "Výstavba výcvikové stáje pro skot s ukázkovou výrobnou mléčných produktů".

Centrum pro regionální rozvoj: Krajská Výroční setkání IROP zahájil Plzeňský kraj
Foto: Centrum pro regionální rozvoj
Popisek: Centrum pro regionální rozvoj

Setkání zahájila ředitelka Územního odboru IROP pro Plzeňský kraj Magda Sýkorová, která představila činnost Centra v roce 2018. Zahájila tak dopolední program, během kterého se prezentovaly projekty spolufinancované z IROP v Horšovském Týně a jeho okolí. Mezi nimi bylo například nové Komunitní centrum, pořízení dopravního automobilu pro JSDHO Postřekov nebo zateplení bytového domu v ulici Karla Čapka. "Na základě prezentovaných projektů bylo patrné, jak je IROP široce zaměřený program. Výběrem projektů, které všechny spadají místem realizace do Horšovského Týna a jeho okolí, jsme chtěli ukázat, že dotace z IROP lze úspěšně čerpat i mimo krajská města," říká ředitelka Sýkorová.

Účastníci setkání měli navíc možnost přímo si prohlédnout jeden z projektů - výcvikovou stáj pro skot ve Střední odborné škole a Středním odborném učilišti v Horšovském Týně. Její otevření se předpokládá v dubnu 2019.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Výroční zpráva už pouze online, symbolem té letošní je píšťalka

16:08 České dráhy: Výroční zpráva už pouze online, symbolem té letošní je píšťalka

Výroční zpráva Skupiny ČD v tištěné podobě je od letošního roku minulostí. České dráhy zveřejňují ho…