Česká APOGEO Group rozšiřuje své aktivity na Slovensko

03.06.2020 10:57

Služby klientům na Slovensku začala nabízet česká poradenská skupina APOGEO. Daňové, účetní, mzdové a transakční poradenství bude poskytovat prostřednictvím společnosti APOGEO Slovensko, a.s.

Česká APOGEO Group rozšiřuje své aktivity na Slovensko
Foto: apogeo.cz
Popisek: APOGEO - logo

„Mezi našimi klienty jsou už dnes firmy ze Slovenska, stejně tak značná část naší klientely má slovenské pobočky či dceřiné firmy. Prostřednictvím kanceláře v centru Bratislavy jim budeme moci nabídnout ještě lépe dostupný servis,“ říká většinový vlastník APOGEO Group Josef Jaroš.

Předpokládá zároveň, že APOGEO Slovensko postupně naváže spolupráci s nejvýznamnějšími hráči ve slovenském byznysu napříč obory činnosti a rovněž se subjekty veřejné správy. „V ČR, kde působíme od roku 2001, tomu tak je, protože klademe maximální důraz na odborné kvality našeho týmu, individuální přístup a vstřícnost, přinášející optimální řešení problematiky,“ zdůrazňuje Jaroš.

Nově založená společnost je z 50 % vlastněna českou APOGEO Group a z 50 % slovenskými partnery. 

APOGEO Group je partnerem mezinárodní poradenské sítě PKF International, která se skládá z více než 400 kanceláří působících ve 150 zemích světa. Díky takto široké síti partnerů a konzultantů je schopna zajistit transakce s mezinárodním aspektem ve většině evropských států.

V poradenské skupině APOGEO pracuje přes sto odborníků, její roční obrat přesahuje 100 milionů korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…