Česká pošta: Balíkovna rozšířila svou nabídku o doručování na adresu

28.10.2023 7:14 | Tisková zpráva

Klienti Balíkovny doposud využívali možnosti nechat si zasílat své zásilky do některého ze 7500 výdejních míst po celé republice, umístěných na pobočkách České pošty, u externích partnerů nebo ve výdejních boxech. Nedávno také Balíkovna oznámila novou možnost odesílání balíků prostřednictvím AlzaBoxů. A nyní přichází s další novinkou, kterou je služba, nazvaná Balíkovna na adresu.

Česká pošta: Balíkovna rozšířila svou nabídku o doručování na adresu
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Tento nový produkt pod brandem Balíkovny umožní klientům doručení zásilky na adresu domů nebo třeba do kanceláře.

„Zásilku lze odbavit v aplikaci www.balikovna.cz v sekci Poslat balík (ZDE), a to včetně úhrady za službu přes platební bránu. Současně si lze odeslání balíku na adresu přes Balíkovnu objednat na největším českém online tržišti Aukro. Balíkovna na adresu je však plně připravena k integraci i na ostatní partnerské weby po vzoru Aukro,“ popisuje Lukáš Rampas, ředitel Balíkovny.

Anketa

Kdo ve vás vzbuzuje větší úctu?

64%
10%
hlasovalo: 17075 lidí

„Balíkovna tímto krokem reaguje na potřeby zákazníků a nabízí moderní a efektivní řešení pro jejich potřeby při doručení balíků,“ dodává Rampas.

Nová služba Balíkovna na adresu je dostupná na všech pobočkách Balíkovny včetně AlzaBoxů. Každá zásilka, která je přijata k doručení, je avizována odesílateli i příjemci, kteří mohou využít možnosti jejího sledování prostřednictvím aplikace pro sledování zásilek. Před samotným doručením na adresu se řidič zásilky spojí s příjemcem telefonicky, což zajišťuje plynulé a efektivní doručení.

Pro zvýšení pohodlí zákazníků je možná i úhrada dobírky přímo u řidiče, a to buď platebním terminálem, nebo v hotovosti. Kromě toho ji může převzít kdokoliv, kdo má kód, určený pro výdej zásilky, podobně jako je tomu u vyzvednutí zásilky v Balíkovně. Tento kód obdrží adresát e-mailem nebo v SMS zprávě.

Další informace včetně výhod pro klienty, registrované do účtu Moje Balíkovna, naleznou zájemci na webu ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

7:14 Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

Před 20 lety Česko vstoupilo do Evropské unie, a započala tak etapa ekonomických i společenských změ…