Česká pošta: Nechte si vyšetřit mateřská znaménka v Karlových Varech

14.09.2019 19:27

Česká pošta v rámci svých preventivních programů pravidelně pořádá v různých městech České republiky vyšetření mateřských znamének.

Česká pošta: Nechte si vyšetřit mateřská znaménka v Karlových Varech
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Kromě toho, že byla v letošním roce opět partnerem 13. ročníku akce Stan proti melanomu, který se konal v Praze, umožnila vyšetření znamének 30. května v Olomouci. Další možnost budou mít zaměstnanci České pošty, ale i veřejnost, 16. září v Karlových Varech. Zájemci mohou přijít na poštu v Karlových Varech (T. G. Masaryka 559/1) kdykoliv mezi 10. a 18. hodinou.

Jen v letošním roce se už Česká pošta na akci Stan proti melanomu podílela na vyšetření bezmála 4,5 tisíce lidí a na vlastní podobné akci v Olomouci pak dalších více než 400 zájemců. Během těchto vyšetření bylo odhaleno 32 melanomů. Celkem od roku 2015, kdy Česká pošta začala pořádat tyto preventivní akce a spolupracovat na nich, bylo vyšetřeno téměř 22,7 tisíc osob a odhaleno 188 zhoubných nádorů kůže.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČD - Telematika slaví 30 let, více se chce zaměřit na zákazníky ze státní správy a kyberbezpečnost

19:15 ČD - Telematika slaví 30 let, více se chce zaměřit na zákazníky ze státní správy a kyberbezpečnost

V polovině dubna oslavila společnost ČD - Telematika již 30 let fungování. V posledních letech přito…