Česká pošta: Nemusíte být prezident, abyste byli na známce

25.05.2022 7:33 | Tisková zpráva

Poštovní známky mají dlouhou historii. A protože jde o ceniny vydávané v milionových nákladech, poštovní správy ve všech zemích pečlivě vybírají motivy, které se na známkách objeví.

Česká pošta: Nemusíte být prezident, abyste byli na známce
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Dnes vám ale nic nebrání nechat si zhotovit poštovní známky s kuponem, na který lze dotisknout logo vaší firmy, váš portrét, fotografii kamaráda, potomků nebo třeba rodinného automobilu. Jinak řečeno, libovolný snímek, kresbu nebo text. Záleží jen na vaší fantazii.

„Jsem rád, že na hlavní poště v Jindřišské ulici v Praze vznikla samostatná přepážka, na které si zájemci mohou nechat zhotovit známky s přítiskem podle svého návrhu. Ty pak můžou používat jako klasické známky, mnohem větší radost ale aršík jistě udělá jako originální dárek,“ říká ředitel státních poštovních služeb České pošty Miroslav Štěpán.

Známky s přítiskem se prodávají v podobě tiskových listů, které obsahují klasické známky v páru s kupony, vyhrazenými pro potisk vaším motivem. Na okraji tiskového listu je ještě možnost doplnit text či doplňkový obrazový motiv.

Více se o známkách s přítiskem dozvíte na webových stránkách České pošty ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…