Česká pošta: Novým poštovním ombudsmanem bude Pavel Bobek

30.03.2018 9:14

Od začátku dubna nahradí Pavel Bobek dosavadní ombudsmanku České pošty Zuzanu Kvášovou, která po devíti letech v této pozici odchází do penze.

Česká pošta: Novým poštovním ombudsmanem bude Pavel Bobek
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Pavel Bobek nastoupil po absolvování Vysoké školy dopravy a spojů v Žilině do Československých spojů. Na Poště zastával několik pozic, od přepážkového pracovníka přes listovního a balíkového doručovatele se vypracoval až na manažerské funkce.

„Pozice poštovního ombudsmana je důležitá ze dvou pohledů. Jednak slouží pro komunikaci s tou částí veřejnosti, která využila nastavený systém v oblasti reklamací a stížností. Tedy využila všechny řádné i opravné prostředky, a přesto o výsledku šetření má pochybnosti, případně není spokojena s jeho vyřízením. Ombudsman pak může ve vlastním řízení odhalit případné nedostatky z průběhu původních šetření a sjednat nápravu s přihlédnutím k principu spravedlnosti. V opodstatněných případech může navrhnout vyrovnání nad rámec běžného postupu. Touto svou činností výrazně přispívá k šíření dobrého jména České pošty. Druhým pohledem je pak jeho přínos pro vedení České pošty, které jeho prostřednictvím dostává informace o oblastech s nejvyšší nespokojeností svých klientů a nedostatcích vyskytujících se při prvotním řešení reklamací a stížností a pomáhá tak k nápravě vnitropodnikových procesů v této oblasti,“ říká Pavel Bobek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…