Česká pošta: PostSignum nově na tři roky

23.11.2019 17:59

Ušetřete svůj čas – využijte možnosti obnovovat Váš certifikát pouze jednou za tři roky.

Česká pošta: PostSignum nově na tři roky
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Certifikační autorita České pošty, s.p., PostSignum zahájila vydávání tříletých kvalifikovaných certifikátů pro elektronický podpis a pečeť a komerčních osobních a serverových certifikátů. Tyto víceleté certifikáty jsou nabízeny za zvýhodněnou cenu. Celková doba platnosti tříletého certifikátu je 1115 dní, tj. 3 roky + 20 dní zdarma navíc.

Zákazníci si mohou jednoduchým způsobem zvolit délku platnosti při vydání certifikátu na pobočce nebo při elektronické obnově certifikátu. Další podrobnosti jsou k dispozici na stránkách www.postsignum.cz.

Certifikační autorita PostSignum nabízí kompletní portfolio služeb pro bezpečnou a komfortní online komunikaci. Služby PostSignum jsou dostupné na více než 900 pobočkách České pošty. Jsme největší certifikační autorita v České republice.

Certifikační autorita PostSignum poskytuje služby vydávání kvalifikovaných certifikátů, komerčních certifikátů a poskytování kvalifikovaného elektronického časového razítka. Kvalifikované služby jsou poskytovány v souladu s nařízením EU eIDAS.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 12

11:44 ČEZ číslo týdne: 12

12 členů má jaderná aliance zemí EU.