Česká pošta: V Ostravě může kvůli koronaviru docházet k nepravidelnostem v doručování

18.08.2020 18:18

Kvůli výskytu koronaviru mezi zaměstnanci dodejny České pošty v Ostravě 8 může docházet k nepravidelnostem v doručování listovních zásilek.

Česká pošta: V Ostravě může kvůli koronaviru docházet k nepravidelnostem v doručování
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Na základě rozhodnutí Krajské hygienické stanice Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostravě je téměř 60 pracovníků v karanténě. Zmíněná provozovna zajišťuje doručování listovních zásilek a důchodů v městských částech a částech obcí Poruba, Pustkovec, Třebovice, Svinov, Vřesina u Bílovce, Klimkovice, Martinov, Krásné Pole, Polanka, Plesná, Olbramice, Zbyslavice, Hýlov.

Během uplynulého víkendu byla provedena desinfekce všech prostor dodejny i servisní pošty a vydesinfikována byla také všechna vozidla, která tato dodejna využívá. Obsluha dodejny je zajišťována zaměstnanci z jiných provozoven České pošty. Předpokládaný návrat k normálnímu provozu je 26. 8. 2020.

Bez omezení by tak mělo zůstat doručování důchodů a také doručování balíkových zásilek.  Poštovní poukázky budou doručovány vhozením do schránek. Zapsané listovní zásilky budou ve větší míře ukládány bez pokusu o doručení a budou adresátům pouze oznámeny. Zpoždění může kvůli kapacitním důvodům nastat i u obyčejných listovních zásilek. Přednostně bude zajištěno doručování zásilek D+1. Obchodní psaní a propagační materiály nebudou z kapacitních důvodů doručovány.

Za veškeré způsobné komplikace se klientům omlouváme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…