Česká pošta: Valentýnské razítko je opět k dispozici na poště v Milostíně

02.02.2022 7:33 | Tisková zpráva

Stejně jako v předchozích letech nabízí Česká pošta možnost vyjádřit city své lásce či ostatním milovaným lidem po pošťácku.

Česká pošta: Valentýnské razítko je opět k dispozici na poště v Milostíně
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Na milostínské poště na Rakovnicku bude letos už po dvacáté možné od 8. do 14. února orazit pohlednici či obálku příležitostným razítkem připomínajícím Svátek všech zamilovaných, který připadá tentokrát na pondělí 14. února. Autorem toho letošního s motivem zámečku ve tvaru srdce je známý a oblíbený výtvarník Jiří Slíva.

A jak otisk razítka získat? Postup zůstává stejný, jako v předchozích letech. Zájemci, ať už zamilovaní či sběratelé, mohou poslat valentýnské přání s údaji adresáta a známkou vloženou do ofrankované obálky na adresu Pošta Milostín, 270 05. Tam valentýnku v uvedených dnech orazítkují a pošlou uvedenému adresátovi. Nebo se mohou pro razítko stavit přímo na poštu. Od roku 2002 si takto zpestří vztah tisíce zamilovaných, vždy razítkem s novým námětem.

V roce 2021 bylo příležitostným razítkem oraženo celkem 781 zásilek. Z toho bylo 82 zásilek do ciziny, např. Čína, Thajsko, Austrálie, Kanada, USA, Velká Británie, Francie, Itálie a další evropské státy. Podobnou záležitost nabízí Česká pošta i o Vánocích, kdy si ve spolupráci s poštou Partner na Božím Daru mohou zájemci nechat orazit svá vánoční přání na tzv. Ježíškově poště. O loňských Vánocích bylo vánočním příležitostným razítkem oraženo bezmála 15 tisíc zásilek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…