Česká pošta: Změna celního území Campione d'Italia

11.01.2020 8:49

Itálie a Švýcarsko informují, že od 1. ledna 2020 je obec Campione D´Italia a italských vod jezera Lugano zahrnuta do celního území Evropské unie podle směrnice Rady (EU) 2019/475. Ke stejnému datu je toto území vyloučeno z celního území Švýcarska.

Česká pošta: Změna celního území Campione d'Italia
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Na základě výše uvedených informací jsou všechny poštovní zásilky adresované do Campione d'Italia zpracovány a dodány provozovatelem Itálie, a proto musí být určeny k italským mezinárodním střediskům pro zpracování pošty.

Pro tuto oblast je tak jediným přípustným PSČ 22062 Campione d´Italia, Itálie. Švýcarské poštovní směrovací číslo 6911 již nebude možné pro výše uvedené zásilky použít. Pokud takové zásilky švýcarská pošta obdrží, bude s nimi zacházeno jako s chybně směrovanými a budou předány italské poště k případnému celnímu řízení a k doručení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

16:05 Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

Od letošního jara, souběžně s otevřením nového Domu přírody Českého krasu, uvádějí Koněpruské jeskyn…