Česká pošta se podílela na vyšetření melanomu u více než šesti tisíc lidí

08.10.2016 12:38

Česká pošta uspořádala v roce 2016 sérii akcí pro své zaměstnance, ale i pro své klienty s názvem „POŠTA SPOJUJE“, aneb ČESKÁ POŠTA PROTI MELANOMU. V květnu 2016 se pak stala partnerem 10. ročníku „STANU PROTI MELANOMU“. Celkem tak Česká pošta letos umožnila vyšetření 6 350 osob, u nichž bylo odhaleno 61 nebezpečných melanomů. Nejen za tuto aktivitu byla Česká pošta v letošním roce oceněna titulem Firma pro zdraví.

Česká pošta se podílela na vyšetření melanomu u více než šesti tisíc lidí
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Akce „POŠTA SPOJUJE“, aneb ČESKÁ POŠTA PROTI MELANOMU, byla v letošním roce zahájena v Ústí nad Labem. Následně, jako partner „STANU PROTI MELANOMU“, se Česká pošta podílela na vyšetření lidí v Praze a Ostravě, v Brně byly navíc při této akci vyčleněny ordinace přímo pro zaměstnance pošty z Jižní Moravy. Poslední letošní akce se uskutečnila 12. září v Českých Budějovicích, kam přišlo přes 700 lidí. Celkem bylo na uvedených akcích odhaleno 61 nebezpečných melanomů a byla nabídnuta okamžitá lékařská pomoc.

„Smysl celé akce nespočívá jen ve vztahu péče o zdraví našich zaměstnanců, ale nyní již můžeme bezpečně říci, že má i význam společenský správné by bylo říci celospolečenský. Svědčí o tom také obrovský zájem ze strany veřejnosti,“ uvedl Ivan Feninec, ředitel úseku lidských zdrojů České pošty, s.p.

Odborným garantem a spoluorganizátorem akcí je Prof. Petr Arenberger, přednosta Dermatovenerologické kliniky 3. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Fakultní nemocnice Královské Vinohrady v Praze a předseda České dermatovenerologické společnosti České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně.

Česká pošta byla v letošním roce v Senátu Parlamentu ČR oceněna v rámci konference Péče o zdraví zaměstnanců titulem „Firma pro zdraví“. Nezisková organizace Firma pro zdraví udělením značky oceňuje firmy za realizaci projektů a dlouhodobého programu v oblasti péče o zdraví zaměstnanců. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…