Česká pošta se podílela na vyšetření melanomu u více než šesti tisíc lidí

08.10.2016 12:38

Česká pošta uspořádala v roce 2016 sérii akcí pro své zaměstnance, ale i pro své klienty s názvem „POŠTA SPOJUJE“, aneb ČESKÁ POŠTA PROTI MELANOMU. V květnu 2016 se pak stala partnerem 10. ročníku „STANU PROTI MELANOMU“. Celkem tak Česká pošta letos umožnila vyšetření 6 350 osob, u nichž bylo odhaleno 61 nebezpečných melanomů. Nejen za tuto aktivitu byla Česká pošta v letošním roce oceněna titulem Firma pro zdraví.

Česká pošta se podílela na vyšetření melanomu u více než šesti tisíc lidí
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Akce „POŠTA SPOJUJE“, aneb ČESKÁ POŠTA PROTI MELANOMU, byla v letošním roce zahájena v Ústí nad Labem. Následně, jako partner „STANU PROTI MELANOMU“, se Česká pošta podílela na vyšetření lidí v Praze a Ostravě, v Brně byly navíc při této akci vyčleněny ordinace přímo pro zaměstnance pošty z Jižní Moravy. Poslední letošní akce se uskutečnila 12. září v Českých Budějovicích, kam přišlo přes 700 lidí. Celkem bylo na uvedených akcích odhaleno 61 nebezpečných melanomů a byla nabídnuta okamžitá lékařská pomoc.

„Smysl celé akce nespočívá jen ve vztahu péče o zdraví našich zaměstnanců, ale nyní již můžeme bezpečně říci, že má i význam společenský správné by bylo říci celospolečenský. Svědčí o tom také obrovský zájem ze strany veřejnosti,“ uvedl Ivan Feninec, ředitel úseku lidských zdrojů České pošty, s.p.

Odborným garantem a spoluorganizátorem akcí je Prof. Petr Arenberger, přednosta Dermatovenerologické kliniky 3. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Fakultní nemocnice Královské Vinohrady v Praze a předseda České dermatovenerologické společnosti České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně.

Česká pošta byla v letošním roce v Senátu Parlamentu ČR oceněna v rámci konference Péče o zdraví zaměstnanců titulem „Firma pro zdraví“. Nezisková organizace Firma pro zdraví udělením značky oceňuje firmy za realizaci projektů a dlouhodobého programu v oblasti péče o zdraví zaměstnanců. 

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: V domovech pro lidi s duševním onemocněním nebo závislostí převládají potřeby zařízení nad potřebami klientů

22:17 Ombudsman: V domovech pro lidi s duševním onemocněním nebo závislostí převládají potřeby zařízení nad potřebami klientů

Návštěvy pracovníků Kanceláře ombudsmana v domovech se zvláštním režimem ukázaly, že život tamních o…