Česká spořitelna: Fanděte jako o život a zabruslete si s dětmi a Kašpárkem v rohlíku

11.02.2014 19:12

Fanouškiáda České spořitelny běží na plné obrátky, 11 tis. fanoušků českých olympioniků fandí a vyhrává zajímavé ceny, celkem jde o více než 400 výher.

Česká spořitelna: Fanděte jako o život a zabruslete si s dětmi a Kašpárkem v rohlíku
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

Ve Fanouškiádě, kterou spustila v lednu Česká spořitelna, Generální partner Českého olympijského týmu 2013-16, záleží především na tom, jak je kdo velkým fanouškem českých sportovců a nakolik dává do jejich podpory srdce. Fanoušci již před Olympiádou mohli sbírat body za každodenní aktivity, nyní budou moci získávat zajímavé informace z centra olympijského dění v Soči a možnost také sledovat, jak úspěchy českých sportovců prožívají ostatní fanoušci. Do této chvíle se čeští fanoušci nejvíce zajímali o český hokejový tým a dění kolem rychlobruslařky Martiny Sáblíkové. Na webu Fanouškiády si tři nejaktivnější fanoušci českého olympijského týmu na zimní olympiádě v Soči odnesou medaile z ryzího zlata v celkové hodnotě 1 milion Kč.

Každý den rozdělujeme nejlepším fanouškům oblečení z  oficiální olympijské kolekce Alpine Pro. V týdenních soutěžích hrajeme o domácí kino s LCD televizí, tablety či herní konzole. Pro tři nejlepší fanoušky máme připravené medaile vyrobené celé z ryzího zlata v celkové hodnotě 1 milion Kč. Fanouškiáda má samostatný dvouminutový televizní pořad, který bude vysílán v průběhu olympijských her na programech ČT sport a ČT2. Pořad bude sledovat olympijské hry z pohledu fanoušků a zároveň bude podporovat celý interaktivní koncept výměny a sdílení informací Fanouškiády včetně její digitální části.

Kefír na ledu (6. až 23. února)
Fanoušky, kteří se po sezení u počítače u sledování aktuálního dění v Soči chtějí protáhnout a udělat také něco pro svoje zdraví, zveme do Olympijského parku v Praze na Letné, kde mohou zažít jedinečnou atmosféru her a využít možností stanu České spořitelny. Zábava pro celou rodinu čeká na festivalu Kefír na ledu, kde je možné zabruslit si s Kašpárkem nebo si zasoutěžit o zajímavé olympijské ceny. Ve stanu České spořitelny je k dispozici bankomat, automat na nápoje a fotokoutek, kde každý může poslat svůj vzkaz oblíbeným sportovcům na Olympiádu.

Kefír na ledu České spořitelny bude probíhat na stanovišti 22, na stanovišti 14 je stan ČS.
 Kefír na ledu je tady pro vás vždy ve všední dny od 15.00 do 19.00 a  víkendy od 13.00 do 19.00.
 Olympijský park je pro všechny otevřen každý den od 9.00 do 22.00.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Doktorandů je nejméně za posledních dvacet let

20:48 Český statistický úřad: Doktorandů je nejméně za posledních dvacet let

Na vysokých školách v Česku se v roce 2023 vzdělávalo 308,6 tisíc studentů, z nichž téměř pětinu tvo…