Česká spořitelna nabízí klientům bonus 3 000 Kč ke každé nové půjčce

03.11.2012 8:50

Klienti České spořitelny, kteří si pořídí hotovostní úvěr Půjčku, získají bonus 3 000 korun na účet vedený u České spořitelny. Akce probíhá od 1. listopadu do 24. prosince 2012 a platí pro všechny nově sjednané Půjčky. Klienti, kteří si v daném období sjednají více úvěrů, získají bonus pouze jednou. Navíc si mohou klienti u své Půjčky zdarma změnit výši splátky, a to i opakovaně.

Česká spořitelna nabízí klientům bonus 3 000 Kč ke každé nové půjčce
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

Vyřízení Půjčky je pohodlné a rychlé. Klienti mohou získat 30 až 600 tisíc korun ihned v hotovosti nebo na účet. Výši a datum splátek si klienti určí sami podle svých možností a půjčku nemusí zajišťovat. Splátky si mohou klienti rozložit až na 7 let. Pevná úroková sazba, která se pohybuje od 8 %, dává klientům jistotu, že se splátky nezvýší. K Půjčce si mohou klienti také sjednat pojištění, které jim pomůže v případě, že by nemohli splácet.

U všech hotovostních a spotřebitelských úvěrů České spořitelny si mohou klienti navíc zdarma snížit či zvýšit splátky úvěru. Změnu výše splátek mohou klienti provádět i opakovaně u každého nově sjednaného, ale i existujícího úvěru. Tímto zvýhodněním vychází banka vstříc všem klientům, kteří označili flexibilitu splátek v průběhu splácení úvěru za jednu z hlavních výhod, kterou jim může úvěr nabídnout, protože mají jistotu, že splácení vždy zvládnou.

Česká spořitelna se umístila na prvním místě v žebříčku Navigátor bezpečného úvěru, který sestavili odborníci z Institutu ekonomických studií Univerzity Karlovy a společnosti EEIP. Navigátor analyzoval podmínky padesáti neúčelových hotovostních úvěrů od 34 poskytovatelů a úvěry od České spořitelny byly ohodnoceny jako nejbezpečnější na českém trhu. Za bezpečný úvěr je považován takový, u kterého žadatel rozumí parametrům, zná kvalitu poskytovatele a chápe důsledky, které plynou z jeho splácení i nesplácení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

7:23 Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

Prezident republiky Petr Pavel předložil podle čl. 84 odst. 2 Ústavy ČR a § 6 zákona č. 182/1993 Sb.…