Česká spořitelna ruší od 1. září poplatek za službu Cash Back

01.09.2012 18:32

Všichni klienti České spořitelny mohou od 1. září 2012 využívat službu Cash Back zdarma. Česká spořitelna tak vychází vstříc svým klientům a ruší dosavadní poplatek ve výši 6 Kč. Vedle bezplatné platby kartou v obchodech získají klienti na stejném místě i hotovost, aniž by museli hledat bankomat.

Česká spořitelna ruší od 1. září poplatek za službu Cash Back
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bankomat

Zrušením poplatku za Cash Back Česká spořitelna také umožní držitelům sKarty další bezplatný způsob výběru dávky v hotovosti. I přesto, že ve smlouvě mezi Ministerstvem práce a sociálních věcí a Českou spořitelnou je Cash Back nadstandardní zpoplatněnou službou, Česká spořitelna se rozhodla vzít náklady na sebe a umožnit tak další bezplatný přístup k dávce.

V současné době je možné službu využít ve více než 4 800 provozovnách po celé České republice a v budoucnu jejich počet ještě poroste. Strategií banky je službu umožnit hlavně v mimopražských lokalitách u menších obchodníků, kde přirozeně doplní menší počet bankomatů. Místa, na nichž prodejce nabízí službu Cash Back, jsou označena samolepkami Cash Back Visa a MasterCard.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…