Česká spořitelna získala titul Zaměstnavatel bez bariér 2012

18.10.2012 14:12

Česká spořitelna v soutěži Sodexo Zaměstnavatel roku 2012 získala titul Zaměstnavatel bez bariér 2012 za projekt na podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením Transition.

Česká spořitelna získala titul Zaměstnavatel bez bariér 2012
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

Kromě ocenění Zaměstnavatel bez bariér Česká spořitelna také získala čtvrtou příčku v mimořádné výroční kategorii Sodexo Zaměstnavatel desetiletí, a dosáhla tak nejlepšího hodnocení mezi tuzemskými bankami. Jubilejní desátý ročník prestižní soutěže letos organizoval Klub zaměstnavatelů o.p.s.

„V rámci naší personální strategie jsme se zaměřili i na pomoc a podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením. Věříme, že podporou této specifické skupiny můžeme rozvíjet a získávat kvalitní zaměstnance, kteří kvůli svému zdravotnímu stavu často jen obtížně hledají pracovní uplatnění. Naše aktivity směřujeme jak na naše zaměstnance, u kterých si pravidelně zjišťujeme jejich zpětnou vazbu, tak i na veřejnost,“ vysvětluje Lenka Štěpánová, manažerka projektu Transition z České spořitelny.

Hlavní cíle projektu Transition:

  • podpořit zaměstnávání osob se zdravotním postižením;
  • pomáhat veřejnosti prostřednictvím našich projektů v oblasti společenské odpovědnosti;
  • posílit komunikaci s vlastními zaměstnanci se zdravotním postižením, zvýšit jejich důvěru v zaměstnavatele, kolegy  pracovní prostředí a podpořit týmy, ve kterých pracují;
  • informovat o problematice zaměstnávání osob se zdravotním postižením manažery i řadové zaměstnance banky.

Čtvrtou příčku ve výroční ceně Zaměstnavatel desetiletí Česká spořitelna získala na základě stabilně dobrých umístění v hlavní kategorii soutěže Zaměstnavatel roku. Česká spořitelna však nehraje prim jen v oblasti řízení lidských zdrojů. Přední pozici banky na českém trhu dokládají mnohá další ocenění. V červenci 2012 Česká spořitelna například získala ocenění Euromoney Best Bank in the Czech Republic 2012 od časopisu Euromoney – odborného měsíčníku specializujícího se na bankovní a kapitálové trhy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…