Česká televize: Přijďte si zatančit do Klubu Lávka

22.09.2018 12:24

Zlatá noc Zlaté Prahy – taneční a hudební večer na parketech Klubu Lávka. Jak pro aktivní návštěvníky, tak i pro zvídavé diváky, si festival Zlatá Praha připravil taneční vystoupení, workshopy ve stylu latinskoamerických tanců, koncerty a závěrečný ohňostroj.

Česká televize: Přijďte si zatančit do Klubu Lávka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Česká televize, ilustrační foto

Klub Lávka se 22. září během závěrečného sobotního večera, nazvaného Zlatá noc Zlaté Prahy, promění od 19:00 do 3:00 na pódium i taneční parket zároveň. Večer zahájí hudební trio The Brownies ve složení Pavla Rohleny, Annamarie d`Almeidy a Hany Rohlenové, kteří ve své tvorbě propojují množství různých žánrů od soulu, latinsko-amerického jazzu a swingu po reggae či blues.

Pro milovníky tance je připraven workshop populárního tanečního stylu New Style Hustle. Program doplní také vystoupení beatboxera evropského formátu En.drua, který v doprovodu street danceových tanečníků zaimprovizuje a před přítomnými vytvoří mix nejrůznějších hudebních stylů (electro, hip-hop, acid jazz, funky, ethno…).

Před závěrečným ohňostrojem zahraje skupina Circus Brothers.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Partnerství pro otevřené vládnutí na roky 2025 a 2026

20:48 Ministerstvo spravedlnosti: Partnerství pro otevřené vládnutí na roky 2025 a 2026

Ministerstvo spravedlnosti dnem 30. dubna 2024 vyhlašuje veřejné konzultace k přípravě nového Akčníh…