Česká televize: První epizoda Zločinů Velké Prahy nejsledovanější seriálovou premiérou za patnáct let

01.02.2021 17:56

Nedělní premiéru nového seriálu České televize Zločiny Velké Prahy si na programu ČT1 nenechalo ujít 2,026 milionu diváků starších patnácti let s podílem na publiku 43 %. Úvodní epizoda série se tak stala nejsledovanějším prvním dílem premiérového seriálu od roku 2006.

Česká televize: První epizoda Zločinů Velké Prahy nejsledovanější seriálovou premiérou za patnáct let
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova České televize na Kavčích horách

První díl historické krimisérie byl nejsledovanějším pořadem včerejšího dne na všech televizích a zároveň druhým nejsledovanějším pořadem letošního ledna. Epizoda Dáma v studni zaujala zejména ženy starší pětačtyřiceti let a muže nad pětašedesát let. Sledovanost rostla také s dosaženým vzděláním.

Úspěch v aktuálním programu Jedničky České televize slaví rovněž premiérový seriál Kukačky. S průměrem 1,7 milionu diváků starších patnácti let a s podílem na publiku 37,21 % se jedná o nejsledovanější páteční seriál ČT posledních pěti let.

První měsíc v roce se vydařil nejen programu ČT1, který s podílem na publiku 24,59 % vykázal v prime time nejvyšší lednovou sledovanost od roku 2004, ale rovněž celé skupině ČT. S podílem 34,30 % dosáhla na nejvyšší lednový výkon v historii měření sledovanosti.

(zdroj dat: ATO – Nielsen Admosphere, živá v TV + TS0-3 ke dni 1. 2. 2021)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…