Česká televize: V televizi, na webu nebo v HbbTV. Mistrovství světa v ledním hokeji startuje již dnes

21.05.2021 11:00

Historicky první mistrovství světa v ledním hokeji nabídla divákům Československá televize v roce 1959. V pořadí jedenapadesátý šampionát odstartuje na obrazovkách, v mobilní aplikaci, na webu či v HbbTV již tento pátek. Česká televize z něj tradičně odvysílá všech 64 zápasů. Utkání doplní také oblíbené studio MS s doprovodným programem.

Česká televize: V televizi, na webu nebo v HbbTV. Mistrovství světa v ledním hokeji startuje již dnes
Foto: Hans Štembera
Popisek: Česká televize, ilustrační foto

„Česká televize jako obvykle odvysílá živě všech čtyřiašedesát utkání turnaje. Zápasy, které se časově překrývají, mohou diváci sledovat na webových stránkách a přes modré tlačítko aplikace HbbTV, nebo později v televizi ze záznamu,“ avizuje autor projektu a komentátor Robert Záruba, který odjíždí již na svůj devětadvacátý šampionát v řadě. Společně s ním diváky turnajem v lotyšské Rize provedou Tomáš Jílek a Ondřej Zamazal a spolukomentátoři Petr Hubáček, Martin Hosták a David Pospíšil. Z reportérské pozice se přihlásí Darina Vymětalíková.

Televizní utkání vždy doprovodí i Studio MS, které se však tentokrát nestaví v Rize, ale zůstane v Praze. „Studio v místě konání šampionátu má smysl, když do něj můžeme zvát české hráče a trenéry, a to by v Lotyšsku vinou bezpečnostních opatření nebylo možné. Novinářské a sportovní bubliny se totiž neprotnou tak, abychom mohli použít zaběhlý model,“ doplňuje Robert Záruba. Programem studia diváky provede Jiří Hölzel, do sestavy expertů se k dvojici Milan Antoš a Martin Procházka vrací Marek Sýkora.

Kromě možnosti sledovat mistrovství v televizi mohou diváci využít také web ctsport.cz. „Nabídneme informační servis, na který jsou návštěvníci za poslední roky zvyklí. Speciální rubrice budou dominovat informace o českém národním týmu včetně sestřihů, záznamů a nejlepších momentů mistrovství. I ve složité době, kterou stále ovlivňuje koronavirus a přísná omezení pro velké akce, chystáme také bonusové materiály za zákulisí šampionátu,“ dodává vedoucí portálu ČT sport Jiří Kalemba.

Česká televize spouští v pátek také aplikaci HbbTV rovněž doplněnou o bonusový obsah, podrobné statistiky, tabulky, výsledkový servis i textový online přenos souběžně hraných netelevizních utkání. Do HbbTV aplikace se diváci dostanu stiskem modrého tlačítka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…