Česká televize: Zpravodajský speciál SeČTeno mapuje regionální výzvy pro nadcházející volby

01.08.2022 19:43 | Tisková zpráva

Osmadvacet zastávek napříč republikou, osmadvacet výzev pro nadcházející komunální volby a desítky odborníků. Seriál SeČTeno vstupuje do své druhé poloviny a i v srpnu nabídne živé vstupy a reportáže ze všech čtrnácti krajů republiky.

Česká televize: Zpravodajský speciál SeČTeno mapuje regionální výzvy pro nadcházející volby
Foto: Karel Šebesta
Popisek: Logo ČT

Předvolební projekt České televize vysílá premiérově zpravodajská stanice ČT24 a program ČT1 každé pondělí, středu a pátek v rámci Studia 6 v 8:45 hodin, poté na ČT24 vždy v 11:45, 13:45 a 16:45 hodin. Tématům se věnují i Události v regionech.

Anketa

Podporujete zavedení eura v ČR? (Ptáme se od 25. 7. 2022)

hlasovalo: 39127 lidí

Redaktoři a moderátoři České televize navštívili s přenosovými vozy během července všechny tuzemské kraje, aby se věnovali zásadním tématům před nadcházejícími komunálními volbami. Dalších čtrnáct živých vstupů a reportáží napříč republikou nabídne ČT1 a zpravodajská Čtyřiadvacítka i během druhé poloviny letních prázdnin.

V srpnu regionální štáby zavítají do Špindlerova Mlýna, Krnova, Přibyslavi, Českých Budějovic nebo Strání u Uherského Hradiště. Nejen ekonomická bilance posledních měsíců se dotkne problémů, které budou muset řešit nově zvolení zastupitelé v podzimních volbách. I proto má prázdninový seriál SeČTeno podtitul „Obce ve volebním roce“.

Letní seriál začal v Ústeckém kraji diskuzemi o životním prostředí a rekultivacích po tamní těžbě, na Pustevnách reportéři zmapovali rozvoj cestovního ruchu, ekonomické dopady války na Ukrajině a s tím související odliv návštěvníků probírali v Karlových Varech a například v Orlové se zaměřili na dostupnost lékařské služby v obcích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…