Česká zemědělská univerzita se dohodla s DPP na využívání karet ISIC v MHD

21.05.2012 13:54

Česká zemědělská univerzita v Praze podepsala smlouvu s Dopravním podnikem hl. m. Prahy, akciovou společností (DPP), která studentům nadále umožní využívat při nákupu kupónů ISIC kartu.

Česká zemědělská univerzita se dohodla s DPP na využívání karet ISIC v MHD
Foto: Hans Štembera
Popisek: Na schodech v metru

Nová smlouva je výsledkem několikatýdenního jednání pražských veřejných vysokých škol s DPP. Studenti ČZU budou nadále moci využívat studentské karty ISIC a nebudou přitom muset samostatně dokládat DPP, že jsou řádnými studenty denního studia. ČZU zároveň DPP bude poskytovat průběžně aktualizovanou databázi oprávněných držitelů karet, a to zdarma. Právě v tomto bodě se nová smlouva liší od předchozí, jak uvedla pro server iDnes.cz mluvčí DPP.

„Nová smlouva je pro univerzitu ekonomicky méně výhodná. Chtěli jsme však vyjít vstříc studentům, jimž používání ISIC karty výrazně zjednodušuje zajištění jízdného pro pražskou hromadnou dopravu,“ uvedl rektor univerzity prof. Ing. Jiří Balík, CSc.

Stvrdí-li svým podpisem projednanou podobu smlouvy i DPP, vstoupí v účinnost dne 1. června 2012. Do té doby je v platnosti dosavadní smlouva.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…