České dráhy: Na finále konferenční ligy do pražského Edenu bezplatně

06.06.2023 19:15 | Tisková zpráva

Ve středu 7. června se bude na stadionu v pražském Edenu konat finále Evropské konferenční ligy, ve kterém se utkají týmy britského West Hamu a italské Fiorentiny. České dráhy jsou oficiálním dopravcem této akce. K přepravě do pražského Edenu mohou držitelé s elektronickou vstupenkou v rámci hlavního města cestovat zdarma.

České dráhy: Na finále konferenční ligy do pražského Edenu bezplatně
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Fanoušci se zakoupenou elektronickou vstupenkou na zápas budou moci po celou středu 7. června využít bezplatnou přepravu vlakem po Praze v pásmech P a 0. Vstupenku budou moci využít také v metru, tramvajích a autobusech v rámci pražské městské dopravy (pásma P a 0), a to od 7. června od 8:00 do 8. června do 8:00 hodin. K přesunům po Praze mohou fanoušci během středy využít vlaky Českých drah, které na řadě relací v metropoli nabízejí často nejrychlejší způsob dopravy.

S ohledem na očekávaný velký počet návštěvníků České dráhy vypraví pět speciálních vlaků pro fanoušky z FunParku Výstaviště z Holešovic do stanice Praha-Eden nedaleko stadionu. Přímé spoje z Prahy-Holešovic do Prahy-Edenu pojedou v 18:00, 18:30, 19:00, 19:30 a 20:00 hodin. Jízda posledního vlaku ve 20 hodin může být operativně upravena podle poptávky cestujících.

Dopravce vypraví speciální vlaky i po ukončení zápasu. Z Edenu zpět do Holešovic pojedou předběžně ve 22:45 a 23:04, příp. také ve 23:33. Tyto časy jsou orientační a můžou být na základě požadavku organizátora akce upraveny podle aktuální situace. Cestující proto žádáme, aby sledovali informace pořadatele akce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…